Τι υποστήριξε η Ναταλία Δραγούμη για τον Μάρκο Σεφερλή; [βίντεο]
9 months, 17 days ago
6

Μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να κόπασαν λίγο τα πράγματα όσον αφορά στην ακύρωση της παράστασης Ζητείται Ψεύτης, αλλά θα έχουμε ακόμα πολλά επεισόδια. Και γιατί οι συντελεστές ίσως προβούν σε νομικές ενέργειες, αλλά και γιατί τα μέσα αναζητούν διαρκώς τους ηθοποιούς για δηλώσεις. Ανάμεσα τους η Ναταλία Δραγούμη.

Μετά τη Βάσω Γουλιελμάκη που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό, μετά τον Αργύρη Αγγέλου στη Φωλιά των ΚουΚου, μετά και τις τοποθετήσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη και του διευθύνοντος συμβούλου των Θεατρικών Σκηνών Πάνου Κατσαρίδη, ήταν η σειρά για την πρωταγωνίστρια της παράστασης να τοποθετηθεί.
Η Ναταλία Δραγούμη, που συμμετείχε και στη φωτογράφιση της αφίσας με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Παρτσαλάκη, μίλησε στο Happy Day για όσα έχουν συμβεί. Μη θέλοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά, αρκέστηκε να πει ότι είναι κρίμα να ακυρωθεί η παράσταση. Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή η απάντηση της έχει ενδιαφέρον.

«Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να μη ματαιωθεί η δουλειά, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο έτσι κι αλλιώς. Η φωτογράφιση είχε πάει πάρα πολύ καλά, ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα. Βγήκαν οι άνθρωποι από τις Θεατρικές Σκηνές, μίλησαν, από εκεί και πέρα εγώ δεν θέλω να πω κάτι. Με ενοχλεί αυτός ο ρατσισμός που υπάρχει στο θέατρο, γιατί υπάρχει ρατσισμός. Ίσως κάποτε, όταν ξεκινούσα, λειτουργούσα κι εγώ έτσι».