Tiffany Trump: Με νυφικό Elie Saab η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ
1 year, 5 months ago
6

Τη μικρότερή του κόρη πάντρεψε το Σάββατο ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump στο Palm Beach της Florida. Η 29χρονη Tiffany παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Michael Boulos σε μια τελετή γεμάτη λάμψη, πολυτέλεια και υπερβολική χλιδή στην έπαυλη της οικογένειας, την οποία ακολούθησε μια δεξίωση με κοκτέιλ και custom made τούρτα ύψος… 2 μέτρων! Αυτή που τράβηξε ωστόσο όλα τα βλέμματα πάνω της δεν ήταν άλλη από την απαστράπτουσα νύφη, η οποία επέλεξε να φορέσει όχι Valentino, αλλά Elie Saab για την αλλαγή.

Το άκρως εντυπωσιακό νυφικό

Μια δημιουργία του οίκου Elie Saab συνόδεψε τη νύφη στο Mar-a-Lago και η επιλογή δεν έγινε τυχαία. Με αυτόν τον τρόπο η εκλεκτή της καρδιάς του Boulos θέλησε να δείξει στον σύζυγό της πως τιμά τις λιβανέζικες ρίζες του, καθώς σχεδιαστής και γαμπρός προέρχονται από το Λίβανο. Το λαμπερό μακρύ και κεντημένο με κρύσταλλα νυφικό διέθετε Α γραμμή, ballet κόψιμο στο ντεκολτέ, μακρύ πέπλο και μία ακόμα μακρύτερη ουρά, η οποία δημιουργούσε το grande εφέ στο όλο look. Μπούκλες στο πλάι, ελάχιστα κοσμήματα και μία λιτή ανθοδέσμη με κρίνους ολοκλήρωσαν τη νυφική εμφάνιση της 29χρονης νομικού, ενώ από το πλευρό της δεν έλειψε και ο αγαπημένος της πατέρας.

Το one-shoulder trend

Εκτός από τη νύφη όμως, λαμπερές ήταν και οι υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας Trump, πρώην, νυν, αδερφές και ξαδέρφες. Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές όπως η Melania, η μητέρα της νύφης Marla Maples και η ετεροθαλής αδερφή της Ivanka, επέλεξαν να ακολουθήσουν την one-shoulder τάση, επιλέγοντας φορέματα που άφηναν ακάλυπτο τον έναν ώμο και δίνοντας έναν πιο σέξι, αλλά ταυτόχρονα αυτοκρατορικό τόνο στο event.

Βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι!

instyle.gr