Την… ευλογία του Πάπα ζητά μοντέλο του Playboy
3 years, 3 months ago
6

Ένα μοντέλο ζήτησε την… ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου για μια γυμνή φωτογράφισή της στο περιοδικό Playboy.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Νypost, η βραζιλιάνα καλλονή Λετίσια Μάρτινς, γνωστή και ως Λούνα Λεμπλάν, απευθύνθηκε μέσω Twitter στον ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ζητώντας να της δώσει την ευχή του για το εξώφυλλο του Playboy στο οποίο ποζάρει γυμνή.

Το μοντέλο, που θεωρείται και σταρ της συνδρομητικής πλατφόρμας «OnlyFans», ποζάρει στο εξώφυλλο του δανέζικου Playboy και το μόνο που ήθελε ήταν να της δώσει ο Ποντίφικας τις καλύτερες ευχές του.

Η Λούνα Λεμπλάνεξηγεί ότι, εκτός από την γυμνή φωτογράφισή της στο ανδρικό περιοδικό, παρακολουθεί γενικά τον Πάπα Φραγκίσκο στο Twitter και συχνά εμπνέεται από τις αναρτήσεις του.

Το μοντέλο υποστηρίζει μάλιστα ότι πρόσφατα ταυτίστηκε με μία φράση που ανέβασε ο Ποντίφικας:

«Ο Πατέρας λέει σε καθέναν από εμάς, όπως ο Ιησούς, είσαι ο αγαπημένος μου υιός».

Η ίδια προσθέτει:

«Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι μοντέλο, δεν έχω πίστη… Ακολουθώ το Twitter του Πάπα Φραγκίσκου και νιώθω γαλήνη με τα μηνύματά του».

Πολλοί χρήστες όμως, όπως η ίδια υποστήριξε, εξέφρασαν τη δυσφορία τους με το αίτημά της προς τον Πάπα Φραγκίσκο:

«Μου είπαν ότι το αίτημά μου ήταν ανάρμοστο και ότι ήμουν πολύ αισθησιακή για να μπορέσω να γίνω follower του Πάπα στo Twitter», επισημαίνει. «Κι εγώ τους απάντησα: Μόνο ο Θεός πρέπει να κρίνει», προσθέτει η βραζιλιάνα καλλονή.