Της «έφαγε» 1 εκατομμύριο, της επέστρεψε ψίχουλα: Τόσα χρήματα πήρε η Άβα Γαλανοπούλου από τον πρώην της
1 month ago
6

Έληξε η δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για κατάχρηση ποσού πάνω από 1.200.000 ευρώ.

 

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», η διαμάχη με τον πρώην αγαπημένο της έληξε εξωδικαστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, η πρωτόδικη απόφαση επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή έξι ετών και αποζημίωση 250.000 ευρώ στην Άβα Γαλανοπούλου, που ήδη είναι ένα ποσό πολύ μικρότερο, το 1/10 ουσιαστικά από όσα της είχε κλέψει μέσω της απάτης του.

Η ηθοποιός, ωστόσο, δεν επιθυμούσε να υπάρξει περαιτέρω συνέχιση στην περιπέτειά της, κι έτσι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό, πιθανότατα για ένα μικρότερο ποσό από τα 250.000, ώστε εκείνη να αποσύρει τη μήνυσή της εναντίον του. Με αυτό τον τρόπο, το πιο σκληρό κεφάλαιο της ζωής της κλείνει, έχοντας πια ανοικτό το δρόμο για μια καινούργια αρχή.

 

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του πρώην συντρόφου της Άβας Γαλανοπούλου

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Άβας Γαλανοπούλου, Νικόλαος Παπαπέτρου, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την λήξη της δικαστικής διαμάχης: «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε με μήνυση της κ. Γαλανοπούλου πριν από κάποια χρόνια, η οποία απέδιδε στον κατηγορούμενο τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης. Του απέδιδε ποσό απάτης πάνω από 1 εκ ευρώ, ασκήθηκε δίωξη για αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από 3-4 χρόνια, καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό τη μήνυσης, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, σε έξι χρόνια κάθειρξη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ανέφερε: «Άσκησε έφεση και μετά από αναβολές εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη. Στο στάδιο αυτό επήλθε κάποιος συμβιβασμός και η κ. Άβα Γαλανοπούλου ανακάλεσε τη μήνυση την οποία αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος και έπαψε οριστικά η ποινική δίωξη».

«Στην κ. Άβα Γαλανοπούλου είχε ήδη επιστραφεί ένα ποσό πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ένα ποσό επιστράφηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και τελικά ένα ποσό εισπράχθηκε τώρα και τελείωσε η υπόθεση. Η μήνυση ήταν αρχικά για 1,6 εκ., στη συνέχεια πήγε στο 1,2 εκ., η παραπομπή ήταν κοντά στα 600 – 700 χιλ. και η καταδίκη στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν για ένα ποσό κοντά στα 250 χιλ. ευρώ. Δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη για πάνω από αυτό το ποσό» είπε κλείνοντας.

 

Άβα Γαλανοπούλου: Η γνωριμία με τον πρώην σύντροφό της

Η Άβα Γαλανοπούλου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της το 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Λίγο καιρό, αφότου σύναψαν σχέση, εκείνη ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά, όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει.

Η ηθοποιός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε, όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει. Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη η ηθοποιός, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, εκείνος όμως δεν της τα επέστρεφε.

Το 2018 ξεκίνησε το πρώτο δικαστήριο, όταν και η ηθοποιός είχε προχωρήσει σε καταγγελία και μήνυση εναντίον του για κατάχρηση του 1.240.000 ευρώ.

enimerotiko.gr