Το Καφέ της Χαράς: Το μεγάλο δίλημμα της Ρένιας Λουιζίδου
1 year, 15 days ago
6

Την ίδια ώρα που ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει τα νέα επεισόδια για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στις τηλεοπτικές μας οθόνες, η Ρένια Λουιζίδου βρίσκεται ανάμεσα σε ένα μεγάλο δίλλημα. Η ηθοποιός που ήταν η βασική πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σήριαλ, τα τελευταία 5 χρόνια πρωταγωνιστεί στην εξίσου επιτυχημένη σειρά «Το Σόι σου». Όπως καταλαβαίνετε αν η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» γίνει πραγματικότητα, η Ρένια Λουιζίδου, θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια από τις δυο σειρές θα συνεχίσει.

Για το συγκεκριμένο δίλημμα που αντιμετωπίζει μίλησε η ηθοποιός στο περιοδικό  7 μέρες και ξεκαθάρισε πως μέσα της δεν τίθεται κανένα θέμα προτεραιότητας αλλά σωστού επαγγελματισμού.

«Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο. Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης. Δεν φταίω εγώ που είναι φέτος τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 (γέλια), αλλιώς θα συζητάγαμε με τον Χάρη να το κάνουμε παρακάτω. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές. Και οι δύο είναι κομμάτια δικά μου πια» ανέφερε και συνέχισε ««Όλα περίεργα θα είναι, γι’ αυτό λέω ότι είναι δύσκολη η θέση μου. Ούτε εγώ θα ήθελα συναισθηματικά να δω το «Καφέ της Χαράς» ως τηλεθεάτρια. Κατ’ αρχάς, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το «Σόι». Όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και δεν θέλω να ζορίσω τον εαυτό μου να πάρει μια ατιόφαση πάνω σε υποθετικά δεδομένα»