Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το θέμα που έχει ξεσπάσει για την εμφάνισή της
1 year, 4 months ago
6

Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει καθετί που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση, έχει εμπεριστατωμένη άποψη για πολλά αλλά μιλάει σπάνια. Κυρίως όταν ένα γεγονός που ξυπνά… αισθήσεις είτε την κάνει να χαμογελά είτε την εξοργίζει είτε απλώς της αρέσει αισθητικά.

Φέτος, η παρουσιάστρια φαίνεται να εκφράζει λίγο περισσότερο την άποψή της και να νιώθει πιο σίγουρη να πει όλα όσα πιστεύει ακόμα κι αν κάποιοι πειραχτούν. Το θέμα της εβδομάδας είναι σίγουρα ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά το σχολιασμό του Happy Day και των Δημήτρη Παπανώτα και Χρήστου Βαρθαλίτη για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου στο «The Fashion Taste». Με προσθήκη τα σχόλια της εκπομπής Το Πρω1νό.

Χαρακτηρισμοί, πικρόχολα σχόλια, σάτιρα, απαντήσεις, posts, δηλώσεις αλλά και μια συγνώμη από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπληρώνουν το παζλ.

Η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της σήμερα στην εκπομπή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη Σίσσυ Χρηστίδου για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, χωρίς όμως να θέλει να θίξει ή να επεκταθεί επί του θέματος. «Στο θέμα δεν έχουμε μπει και δε θα μπούμε τώρα αυτό να το διευκρινίσουμε. Δε μας ενδιαφέρει τι έχει ειπωθεί, εμείς δεν είμαστε εδώ το μεσημέρι για αυτές τις δουλειές, αλλά δεν μπορώ να μη χειροκροτήσω και να πω στη Σίσσυ «Σίσσυ ωραίος ο άντρας σου, μπράβο. Πολύ ωραίος», δήλωσε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο πολύ ουσιαστικό και τρυφερό μήνυμα που έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνη για τη σύζυγό του αλλά και όλες τις γυναίκες.

«Έγραψε αυτό που ένιωθε, κι εγώ σε αυτό θα μείνω, δε θα μείνω στο ποιος είπε τι, ποιος έχει δίκιο ποιος έχει άδικο αυτά είναι κουβέντες να της κάνει ο καθένας με την οικογένειά του στο σπίτι του. Όμως τη θέση που κράτησε ο Θοδωρής Μαραντίνη για την οικογένειά του και τη γυναίκα του και για αυτό που ίσως αισθάνθηκε η ίδια δεν μπορώ να μη δώσω χώρο και χρόνο στην εκπομπή μου να το παρουσιάσει. Δεν μπορώ», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το απόσπασμα