Το παραδέχτηκε ο Μάκης Τσέλιος: “Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο. Πέθανε στην αγκαλιά μου. Ήθελα να γεράσουμε μαζί”
1 year, 3 months ago
6

Ο Μάκης Τσέλιος ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης 25/10 στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

 

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μίλησε για την σχέση του με τον Βασίλη Κουρκουμέλη, γνωστό ως Μπίλι Μπο, με τον οποίον είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Μάκης Τσέλιος: Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο και προσπάθησα να τον κρατήσω στη ζωή

«Έβλεπα ένα ωραίο παιδάκι που έπαιζε με τους φίλους του. Ο Βασίλης ήταν 17, εγώ ήμουν 26 χρονών. Πιάσαμε την κουβέντα, συναντηθήκαμε, κάποια στιγμή βρεθήκαμε ξανά. Μου άρεσε βασικά. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιδί, ερωτεύσιμος από τους πάντες, άντρες, γυναίκες. Σε σταματούσε η ομορφιά του. Υπήρξε έρωτας σημαντικός μαζί του. Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο και τον βοήθησα. Τον έβαλα στη Σχολή Βακαλό. Ήταν άνθρωπος δικός μου, μείναμε μαζί, τον ερωτεύτηκα. Δεν το έχω ξαναπεί δημόσια ποτέ αλλά το ξέρει ο κόσμος. Έκανα παρέα 17 χρόνια με έναν κάποιον που δεν ήταν δικός μου άνθρωπος;» είπε αρχικά ο Μάκης Τσέλιος.

 

Στη συνέχεια ο Μάκης Τσέλιος εξομολογήθηκε για τον σύντροφό του Μπίλι Μπο: «Δεν είχε προσωπική δύναμη, ήταν γαντζωμένος πάνω μου μέχρι τέλους. Εννέα μήνες κρατήθηκε στη ζωή. Έκανα τα πάντα για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή. Τον πήγα στα καλύτερα νοσοκομεία μήπως και τον βοηθήσω. Είναι μια δύσκολη αρρώστια. Τον πήγα όπου ήταν καλύτερα, μήπως τον βοηθήσω. Είπα στις αδερφές του να έρθουν στο Παρίσι αλλά φοβόντουσαν. Δεν είχαν αρνητική στάση αλλά οι σύζυγοί τους δεν ήθελαν. Ο Βασίλης νοσηλευόταν στο Παρίσι με άλλο όνομα. Ήθελαν να ανακοινώσουν τον θάνατο του Βασίλη πριν πεθάνει. Ο άνθρωπος ζούσε, τα βλέπαμε όλα, διαβάζαμε εφημερίδες. Μετά έχασε την όρασή του… Δεν ήθελα να μιλήσω πουθενά για τον Βασίλη γιατί πονάει. Όσοι μίλησαν για αυτόν, δεν το ζούσαν από μέσα. Ο Βασίλης «έφυγε» στην αγκαλιά μου και εγώ του έκλεισα τα μάτια. Ζήτησε να μην είναι κανείς στο δωμάτιο, είχε χάσει το φως του. Ήθελε να φύγει ήσυχος, τυφλός, 40 κιλά. Δεν είχε δύναμη, είχε εγκαταλείψει».

Το… παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Είπα στον Θέμη «όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα»

«Ήταν ένας φίλος, ένα συμπλήρωμα για μένα, κάτι που είχα να ασχοληθώ και είχα ενδιαφέροντα. Ο Βασίλης ήταν κάποιος που ήθελα να γεράσουμε μαζί. Να έχω έναν δικό μου άνθρωπο και αυτό δεν το έχω τώρα. Έχω προσπαθήσει να βρω… δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε ο Μάκης Τσέλιος.

 

 

 Enimerotiko.gr