Το προξενιό της Καινούργιου στον Αλμπάνη: Πώς αντέδρασε ο Αντίνοος;
1 year, 4 months ago
6

Βρήκε τον έρωτα η Κατερίνα Καινούργιου στα μάτια του αγαπημένου της Νάσου Αναστασόπουλου και έχει βάλει στόχο να αποκαταστήσει και τις ελεύθερες φίλες της.

Πρώτος στόχος ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γοητευτικός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του Open «Ο πρίγκιπας της Φωτιάς» ήταν ο σημερινός καλεσμένος τηςν εκπομπής «Ευτυχείτε» και η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή. Ο Αντίνοος απάντησε πως είναι μόνος και έτσι η ευκαιρία βρέθηκς. Η Κατερίνα του πρότεινε να του γνωρίσει μια φίλη της στην οποία αρέσει πολύ από την εποχή που εκείνος ήταν ακόμη ζευγάρι με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης όμως δε φάνηκε να ενθουσιάζεται με το προξενιό εξηγώντας όμως και το λόγο. «Νομίζω ότι δε νιώθω διαθέσιμος. Και η μοναχικότητα δεν είναι άσχημο πράγμα. Αν τα πας καλά με τον εαυτό σου, και δεν είσαι έτοιμος να διαθέσεις τον εαυτό σου καλύτερα να μη μπεις σε μια σχέση, γιατί θα ταλαιπωρήσεις τον άλλο που έχεις απέναντί σου. Αυτά με το χρόνο και τις υποχρεώσεις είναι δικαιολογίες. Δεν έχει να κάνει καθόλου ο χρόνος. Έ  χει να κάνει με την προσωπική ανάγκη του καθενός. Νομίζω αν είχα την ανάγκη να εμπλακώ σε μια σχέση θα το είχα κάνει. Για να μη το κάνω μάλλον δεν έχω αυτή την ανάγκη», απάντησε ο ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα