Το συγκινητικό μήνυμα για τη Νανά Καραγιάννη- «Αυτά τα πελώρια μάτια… δεν θα τα αντικρίσω ξανά»
1 year, 2 months ago
6

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που το χαμόγελο της Νανάς Καραγιάννη, έσβησε για πάντα. Η γνωστή δημοσιογράφος πάλεψε για αρκετά χρόνια με τη νευρική ανορεξία, αλλά δεν είχε τη δύναμη να τη νικήσει. Δυστυχώς η Νανά, βρέθηκε νεκρή πέρσι στις 27 Ιουνίου στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη.

Η καλή της φίλη δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη περνούσε ώρες με τη Νανά και προσπαθούσε να τη βοηθήσει με όλα τα μέσα που μπορούσε. Σήμερα ένα χρόνο μετά θυμάται τη φίλη της και ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

«Νανούκα μου, πολλές οι αναμνήσεις…. Κοριτσάκι μου κάποιοι σε ξέχασαν… Κάποιοι δεν θα ξαναφωτογραφιθούν μαζί σου για να πάρουν κάτι από τη λάμψη σου… Εσύ ψυχούλα μου, έδωσες , αλλά δεν πήρες… Να ξέρεις ότι δεν έλειψες στιγμή από την πεζή καθημερινότητά μου… Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο , «επέλεξες» να μας εγκαταλείψεις… Πάντως, αυτά τα τσουρεκάκια που μου έφερνες και σε μάλωνα, δεν τα έχω βρει πουθενά…! Και αυτά τα πελώρια μάτια, γεμάτα θέληση για ζωή, δεν θα τα ξανα-αντικρίσω….Ξεκουράσου λατρεμένο μου πλάσμα..Σ΄αγαπώ».

Δείτε την ανάρτησή της: