Το Τατουάζ: Θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν;
8 months, 26 days ago
6

Το Τατουάζ συνεχίζει δυναμικά και σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης για δεύτερη σεζόν. Ο δημιουργός της σειράς, Αντρέας Γεωργίου, παραδέχεται πως έχει όλες τις προδιαγραφές για να συνεχίσει και τρίτη σεζόν!

Μιλώντας στο Τηλέραμα και τους Βασίλη Ανδριτσάνο και Αθηνά Ζαχαράκη, αποκάλυψε: «Ο κόσμος αισθάνομαι πως δικαιώνει και την ομάδα και τη σειρά. Το Τατουάζ έχει πολλή δουλειά και πολλές ώρες γυρισμάτων, όμως νομίζω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Δεν εφησυχάζουμε σε τίποτα και θέλουμε να βγαίνουμε συνεχώς εκτός πλατό για εξωτερικά γυρίσματα και να μην κλεινόμαστε στους τέσσερις τοίχους. Φυσικά το πολύ καλό αποτέλεσμα έχει σχέση και με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου».

Υπάρχει αυτό που λέμε «μυστική συνταγή της επιτυχίας»;

Νομίζω πως όχι, δεν υπάρχει τέτοια συνταγή. Για μία επιτυχημένη σειρά πολλά είναι που παίζουν ρόλο. Πρέπει όλοι οι συντελεστές να «δέσουν» μεταξύ τους, να υπάρχει χημεία, το σωστό timing, το κανάλι… Είναι πολλοί οι παράγοντες μιας επιτυχίας.

Οι τηλεθεατές θέλουν να δουν το Τατουάζ να συνεχίζεται για τρίτη σεζόν. Πόσο πιθανό όμως είναι αυτό να συμβεί;

Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό, όμως πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να πάει και για μια τρίτη σεζόν. Το Τατουάζ αντέχει ακόμα μία χρονιά.