Το τόλμησε η Βάσω Λασκαράκη: Κούρεψε και έβαψε τα μαλλιά της στην απόλυτη τάση του καλοκαιριού
1 month, 8 days ago
6

Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται πως ετοιμάζει ένα καινούριο project, το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα στους φαν της.

 

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ σε «Ξένα χέρια» έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου αναφέρει πως «κάτι νέο έρχεται».

Βάσω Λασκαράκη

Με τις νέες αλλαγές, η ίδια αποφάσισε να αλλάξει και τα μαλλιά της. Η Βάσω Λασκαράκη όπως βλέπετε από την παρακάτω φωτογραφία αποφάσισε να κόψει λίγο τα μαλλιά της και να τα βάψει στην απόχρωση του ξανθού, λίγο πριν αρχίσει και επίσημα το καλοκαίρι.

 

Η φωτογραφία έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από είκοσι χιλιάδες likes αλλά και σχόλια που αναρωτιούνται για ποιο λόγο έκανε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της.

 

 

Υπενθυμίζουμε πως τη Βάσω Λασκαράκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega «Πολυκατοικία», όπου το μαλλί της ήταν καρέ και κατάξανθο, ενώ η ίδια στη συνέχεια έκανε μία τεράστια αλλαγή με το μελαχρινό. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει: «Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο. Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις».

Βάσω Λασκαράκη

 

enimerotiko.gr