Το top 10 των celebrity ζευγαριών που μας απασχόλησαν το 2021
2 years, 2 months ago
6

Το 2021 φεύγει και αφήνει πίσω του πέρα από συντρίμμια, ζευγάρια διασήμων που ο έρωτας τους απασχόλησε και προκάλεσε σχόλια και αντιδράσεις. Ένα ξεχωριστό top 10 για το 2021.

Επανενώσεις, νέοι έρωτες, χρόνιοι δεσμοί και μυστικές σχέσεις, αυτός ο χρόνος τα είχε όλα και ευτυχώς για εμάς τα celebrity couples είχαν όλα στιλ! Ας πάμε να κάνουμε την δική μας αντίστροφη μέτρηση…

10.Kaia Gerber+Jacob Elordi


Και λίγο πριν ο χρόνος τους αφήσει, άφησαν ο ένας τον άλλον. Η Kaia και ο Jacob ήταν αδιαμφισβήτητα από τα πιο στιλάτα ζευγάρια του ’21 αλλά και οι δύο φαίνεται να έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους. Όπως και να έχει αξίζουν μία θέση στο top 10.

9.Harry Styles+Olivia Wilde


Το μυστικό ζευγάρι, αφού οι κοινές τους φωτογραφίες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και οι δυο τους αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Μας αρέσουν όμως, όπως και το κάθε τι που κάνει ο Harry. Sorry Olivia!

8.Kendall Jenner+Devin Booker


Οι διακριτικοί κι ερωτευμένοι. Η Kendall απολαμβάνει τον έρωτά της χωρίς να προκαλεί και φαίνεται να είναι καλύτερα από ποτέ.

7.Rihanna+A$AP Rocky


Μάλλον το συγκεκριμένο ζευγάρι μάς απασχόλησε περισσότερο με τις φήμες περί εγκυμοσύνης παρά με τις εμφανίσεις του. Ωστόσο ότι κι αν ακούστηκε, το 2021 δεν θα αφήσει την τραγουδίστρια έγκυο.

6.Zendaya+Tom Holland


Να κι ένα παράδειγμα ζευγαριού που με το στιλ του μας εντυπωσίασε. Ίσως λίγο παραπάνω η Zendaya, αλλά και ο Tom στάθηκε επάξια δίπλα στο ανερχόμενο fashion icon.

5.Hailey+Justin Bieber


Η κλασική αγάπη που ακόμα κρατάει και δεν ξεθωριάζει στον χρόνο. Ένα ζευγάρι που δείχνει να είναι τόσο ερωτευμένο όσο την πρώτη μέρα, ή και παραπάνω.

4.Kim Kardashian+Pete Davidson


Μέσα σε έναν χρόνο πολλά μπορούν να συμβούν. Ειδικά αν είσαι η Kim Kardashian. Μετά τον Kanye, o Pete Davidson φαίνεται να είναι η νέα της σχέση. Το ‘22 θα δείξει προς τα πού οδεύει.

3.Megan Fox+Machine Gun Kelly


Το εναλλακτικό rock προκλητικό ζευγάρι. Όλα σε ένα, με εμφανίσεις που δεν μένουν ασχολίαστες και ένα έρωτα τόσο εκδηλωτικό όσο και των κολλητών τους στο νούμερο 2.

2.Kourtney Kardashian+Travis Barker


Κανένας δεν περίμενε ότι η πιο καθωσπρέπει αδερφή των Kardashian επιτέλους θα απελευθερωνόταν και θα το ζούσε στο έπακρο. Ο έρωτας με τον Travis έβγαλε μια πιο άγρια και sexy πλευρά της Kourtney στην επιφάνεια.

1. Bennifer


Δικαιωματικά η πρώτη θέση τους αξίζει και τα λόγια είναι περιττά για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Η επανασύνδεσή τους ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης, κάθε τους εμφάνιση προκαλούσε τρέλα και ο έρωτας Bennifer αποτελεί πλέον το απόλυτο couple goal.

Πηγή: Instyle.gr