Το βρετανικό Love Island μας σύστησε την πρώτη του Ελληνίδα παίκτρια: Απογειώθηκε το Instagram της
1 year, 9 months ago
6

Την ώρα που το Love Island ετοιμάζεται να έρθει στα μέρη μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, στη Βρετανία έκανε την εμφάνισή της η Αντιγόνη, η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια του ριάλιτι.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το Love Island είναι ακόμη ανοιχτές και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο dating ριάλιτι του σταθμού, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ωστόσο, την ίδια στιγμή στη Βρετανία έχει ξεκινήσει να προβάλλεται ο όγδοος κύκλος του σόου με την τηλεθέαση να χτυπάει «κόκκινο».

Βέβαια σε αυτό βοήθησε και το γεγονός πως φέτος το καστ αποτελείται κυρίως από άτομα με χιλιάδες ακόλουθους στα social media, όπως η Τζέμα Όουεν, κόρη του πρώην άσου της Λίβερπουλ, Μάικλ Όουεν. Ανάμεσα στους παίκτες, όμως, του βρετανικού Love Island υπάρχει και μια Ελληνίδα.

Ο λόγος για την Αντιγόνη, η οποία είναι τραγουδίστρια με καταγωγή από την Κύπρο και την Ελλάδα. Βέβαια όταν ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε περήφανα πως είναι Ελληνίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της, Tonia Buxton, είναι αρκετά γνωστή στο Νησί. Είναι σεφ, συγγραφέας και παρουσιάστρια, έχοντας αναλάβει στο παρελθόν την παρουσίαση διάφορων εκπομπών μαγειρικής στη βρετανική τηλεόραση.

...

Αν και η Αντιγόνη μετράει μόλις λίγες ημέρες στο σπίτι του Love Island, φαίνεται πως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Την ημέρα που την πρωτογνώρισαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι είχε στο Instagram περίπου 30 χιλιάδες followers, ενώ σήμερα έχει φτάσει τους 200 χιλιάδες.

Ταυτόχρονα, σε κάθε επεισόδιο κάνει το Twitter να ασχοληθεί μαζί της. Κάποιες φορές για καλό λόγο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ίσως όχι και τόσο. Όπως και να ‘χει πάντως ίσως θα πρέπει να κρατήσουμε το όνομά της, καθώς βγαίνοντας από το παιχνίδι ίσως δούμε την Αντιγόνη και στα μέρη μας. Άλλωστε έχει περάσει ουκ ολίγα καλοκαίρια της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.