Το υπεροπολυτελές σπίτι του Στέφανου Χίου στα Βόρεια Προάστια που θυμίζει παλάτι από παραμύθι
1 year, 3 months ago
6

Ο Στέφανος Χίος είναι Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1966 και είναι ιδρυτής της εφημερίδας και διαδικτυακής εκπομπής Μακελειό, ενώ από το 2016 συνεργάζεται ως σχολιαστής με το κανάλι ΑΡΤ, μέσω του οποίου αναμεταδίδει τα ρεπορτάζ των μέσων του.

 

Το Μακελειό έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής για ρατσιστικό, αντισημιτικό, ομοφοβικό, αντικομμουνιστικό και βίαιο περιεχόμενο, διάδοση ψευδών ειδήσεων, ενώ ο ίδιος ο Χίος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για προσβολή προσώπων. Για κάποιες από τις υποθέσεις έχει καταδικαστεί.

Ο ίδιος έχει εργαστεί στις εφημερίδες Μακεδονία, Μεσημβρινή, Η Καθημερινή, Εξουσία και Έθνος της Κυριακής. Μάλιστα, κατά τη δεκαετία του ’90 ήταν παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών και της ψυχαγωγικής εκπομπής Πρωινός καφές του ΑΝΤ1, αλλά και ανταποκριτής της εκπομπής από την Θεσσαλονίκη.

 

Μετά από χρόνια «δημοσιογραφικής» παρουσίας, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στέφανος Χίος απέκτησε τη δυνατότητα να έχει μια πανέμορφη μεζονέτα στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στα Βριλήσσια.

Φωτογραφίες από το σπίτι του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του το καλοκαίρι του 2020.

Αυτό είναι το πολυτελέστατο σπίτι του Στέφανου Χίου

Πηγή: europost.gr