Τομ Μπρέιντι: Παρά την τεράστια περιουσία του, θέλει τα παιδιά του να έχουν έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής
1 year, 8 months ago
6

Όπως αναφέρει ο αθλητής, είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσει στα  παιδιά του ποια είναι η πραγματική ζωή, όταν εκείνα έχουν μεγαλώσει μέσα στα προνόμια

Αν και πολλοί θα ζήλευαν την περιουσία του Τομ Μπρέιντι ή της Ζιζέλ Μπούντχεν, εκείνοι θεωρούν ότι ο πλούτος τους δυσκολεύει τη ζωή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στο podcast του Spotify, «Drive» και ανέφερε πως όταν είναι κανείς πλούσιος, χάνει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

«Έχουμε συνέχεια ανθρώπους δίπλα μας. Ανθρώπους που μας καθαρίζουν, που φτιάχνουν το φαγητό μας, που μας πάνε στο αεροδρόμιο αν χρειαστούμε, που μας περιμένουν να κατέβουμε από το αεροπλάνο», εξήγησε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα που έχουν ζήσει τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο να τους πω ξαφνικά “ξέρετε παιδιά, δεν είναι έτσι”. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;».

Η περιουσία του Τομ Μπρέιντι αγγίζει σε καθαρή αξία τα 250 εκατ. δολάρια, όμως όπως αναφέρει, τόσο εκείνος όσο και το μοντέλο προσπαθούν να γεμίσουν τα παιδιά τους εμπειρίες αντίστοιχες με αυτές που βιώνουν όλα τα παιδιά. «Θα έχουν σίγουρα κι εμπειρίες που άλλα παιδιά δεν θα έχουν ποτέ, όμως πρέπει να τους δείξουμε τα πάντα», τόνισε.

Κλείσιμο

Εξήγησε μάλιστα, πως ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η σύζυγός του μεγάλωσαν σε τέτοιες συνθήκες. Αντιθέτως, τόσο η οικογένειά του, όσο και η οικογένεια της Ζιζέλ δεν είχαν την καλύτερη οικονομική κατάσταση.

«Η γυναίκα μου μεγάλωσε στην επαρχία της Βραζιλίας, στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, ένα είδος μικρής αγροτικής πόλης. Ήταν ένα πολύ απλό κορίτσι, υπήρχαν δύο υπνοδωμάτια στο σπίτι τους, ένα για τους γονείς της κι ένα για εκείνη και τις πέντε αδερφές της», εξήγησε και στη συνέχεια, μίλησε για τα δικά του παιδικά χρόνια.

«Εγώ μεγάλωσα στην Καλιφόρνια. Ο μπαμπάς μου εργαζόταν για την οικογένειά μας και η μαμά μου έμενε στο σπίτι και φρόντιζε τα παιδιά της. Την έβλεπα να δουλεύει κάθε μέρα μέσα στο σπίτι, να μας φτιάχνει φαγητό και να πλένει τα ρούχα μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα του να είσαι γονιός. Τα παιδιά μας δεν έχουν τέτοιες εικόνες», συμπλήρωσε ο Τομ Μπρέιντι.

Ελπίζει βέβαια, ότι με τον τρόπο του θα κάνει τα παιδιά του να κατανοήσουν πως αυτές οι πολυτέλειες είναι απλώς μερικά προνόμια και όχι η πραγματική ζωή.