Toni Collette: Διαζύγιο έπειτα από 20 χρόνια γάμου μετά τα «καυτά» φιλιά του συζύγου της με άλλη γυναίκα
1 year, 3 months ago
6

Η Toni Collette και ο σύζυγός της παίρνουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 20 χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε το διαζύγιο από τον Dave Galafassi, με ανάρτησή της στο Instagram, περίπου μία εβδομάδα αφού επέστρεψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Toni Collette μοιράστηκε τη δήλωση εκ μέρους και του εν διαστάσει συζύγου της, στην οποία αναφερόταν: “Με χάρη και ευγνωμοσύνη ανακοινώνουμε ότι παίρνουμε διαζύγιο. Είμαστε ενωμένοι στην απόφασή μας και χωρίζουμε με σεβασμό και έγνοια ο ένας για τον άλλον“.

“Τα παιδιά μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και θα συνεχίσουμε να ευδοκιμούμε ως οικογένεια, αν και με διαφορετικό σχήμα. Είμαστε ευγνώμονες για τον χώρο και την αγάπη που μας παρέχετε καθώς εξελισσόμαστε και προχωράμε ειρηνικά σε αυτή τη μετάβαση” προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πριν από την ανάρτηση αυτή, η Collette μοιράστηκε ένα απόσπασμα στο Instagram Story της που έγραφε: “Ανεξάρτητα από τις τρέχουσες συνθήκες σας, αν μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας, μπορείτε να το δημιουργήσετε“.

Το μήνυμα της Collette έρχεται αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Galafassi να φιλιέται με μια άλλη γυναίκα στην παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η Daily Mail δημοσίευσε τις φωτογραφίες, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα βλέπουμε τον μουσικό να κάθεται με τη γυναίκα, να κρατιούνται χεράκι χεράκι στο νερό και να ανταλλάσσουν φιλιά.

Η Collette και ο Galfassi παντρεύτηκαν σε μια βουδιστική τελετή το 2003. Απέκτησαν την κόρη τους Sage τον Ιανουάριο του 2008 και τον γιο τους Arlo Robert τον Απρίλιο του 2011.

instyle.gr