Τόνυ Δημητρίου – Μιλάει για την τραπεζική απάτη εις βάρος του «Έχασα πολλά χρήματα, έχω κινηθεί νομικά»
2 years, 1 month ago
6

Για το κίνημα metoo μίλησε ο Τόνυ Δημητρίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Μαριάνθη Κουνιά.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, και στην απάτη που συνέβη εις βάρος του πριν από πολλά χρόνια.

«Το κίνημα metoo δεν βοήθησε μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όλη την κοινωνία. Όμως δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση. Μπορεί να ξέρεις ότι κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά πού να φανταστεί κανείς την αρρώστια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά όταν η κοπέλα ουρλιάζει και τον χτυπάει», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Τόνυ Δημητρίου πρόσθεσε : «Εγώ δεν έχω δεχτεί σωματική βία, καθώς έχω ύψος 1.90, αλλά κάποιες φορές βρέθηκα έξω από δουλειές επειδή δεν ενέδωσα. Και πολύ πρόσφατα είχα κλείσει μια δουλειά και βρέθηκα εκτός επειδή κάποιος ήθελε να βάλει κάποιον δικό του. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίησης, ένα είδος λανθασμένης άσκησης εξουσίας».

«Κι εμένα ακόμα μου έχει συμβεί να πέσω θύμα τράπεζας, όταν πριν από 15 χρόνια πήρα στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και έχασα πολλά χρήματα. Ήταν μια μεγάλη απάτη. Ανήκω σε έναν σύλλογο ανθρώπων με το ίδιο πρόβλημα που έχουμε κινηθεί νομικά», είπε επίσης ο Τόνυ Δημητρίου για την απάτη, της οποίας έπεσε θύμα.

 

in.gr