Τόνυ Δημητρίου: «Όταν κάνεις παιδιά ο χρόνος αποκτάει ύψος, βάρος, νοημοσύνη»
2 years, 5 months ago
6

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή Μega Καλημέρα για το ζαχαροπλαστείο που έχει ανοίξει στην Αθήνα:

«Το μαγαζί μου το ξεκίνησα για να λέω πιο εύκολα όχι σε κάποια πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν» και εξηγεί:

«Σε αυτή τη δουλειά (υποκριτική) πολλές φορές πρέπει να επιλέξεις από τους στραβούς τον μονόφθαλμο για να επιβιώσεις, οπότε το μαγαζί με βοηθάει να επιλέγω μόνο αυτά που θέλω» δήλωσε ο ηθοποιός.

Ακόμα, αποκάλυψε, πως σε μια από τις πρώτες του δουλειές, όταν ένας παραγωγός του χρωστούσε 50.000 δραχμές, ο ηθοποιός μπήκε στο γραφείο του, ξήλωσε το στερεοφωνικό και έφυγε.

Ο Τόνυ Δημητρίου αλλάζει τελείως όταν μιλάει για τα παιδιά του, τα οποία ζουν με την μητέρα τους στην Κέρκυρα:

«Όταν κάνεις παιδιά, ο χρόνος αποκτάει ύψος, βάρος, νοημοσύνη. Δεν βλέπω τα παιδιά μου όσο θα ήθελα γιατί μένουν με την μητέρα τους στην Κέρκυρα. Μου λείπουν πολύ, θα ήθελα να τα βλέπω περισσότερο αλλά ξέρω ότι μεγαλώνουν καλύτερα εκεί απ’ ότι αν ήταν στην Αθήνα ή στον Πειραιά.»

Τα παιδιά του μένουν με την μητέρα τους και τον νέο της σύζυγο και ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τώρα έχουν πολύ καλές σχέσεις, αλλά πέρασε κάποιος χρόνος μέχρι να βρουν τις ισορροπίες τους. «Δεν υπάρχουν βελούδινοι χωρισμοί, εκτός αν μιλάμε για γνωριμίες από συνοικέσιο.» εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός. «Αλλά και άσχημα να χωρίσεις, από την στιγμή που τα παιδιά μένουν με την μαμά τους, δηλαδή εκεί είναι το περιβάλλον τους, εσύ πρέπει να την προστατεύσεις τη μαμά σαν κόρη οφθαλμού» πρόσθεσε.