Τόνυ Δημητρίου: Το διαζύγιο, η αδυναμία στην κόρη του, η νέα κούκλα σύντροφος και η αποκάλυψη για το κύκλωμα
3 years, 2 months ago
6

Ο Τόνυ Δημητρίου  είναι Κύπριος ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και είδε το φως της ζωής στις 23 Αυγούστου 1969.

 

Της: Έπη Τρίμη

Ο δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά μεγάλωσε στη Λευκωσία, με τον Κύπριο πατέρα του, τον επίσης ηθοποιό Κώστα Δημητρίου, και τη Δανή μητέρα του. Σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στην Αθήνα και τα έτη 1987-89 σπούδασε με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε, έχει διαρκή παρουσία στον χώρο του θεάματος.

Η ευτυχισμένη προσωπική ζωή

Ο Τόνυ Δημητρίου  μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ το 2019 και αναφέρθηκε στην κόρη και το γιο του, ενώ δήλωσε ότι είναι κατά του γάμου αν και έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό του. Ο ίδιος είπε σχετικά:«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική ζωή, είμαι τυχερός και ίσως να χαίρομαι και πράγματα που δεν μου αξίζουν. Έχω βρει μια κοπέλα που ίσως και να μη μου αξίζει, είναι τόσο καλή περίπτωση ( σ.σ. Λίνα Καλλέργη νοσοκόμα σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο).

Εγώ δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, αλλά θα σου πω ότι ένας άνθρωπος που είναι με έναν καλλιτέχνη, ο οποίος δεν έχει καμία σιγουριά για τίποτα, δουλειά έχει… δουλειά δεν έχει… περιοδείες, ταξίδια… λείπεις… πρέπει να ξέρει από πριν με τι έχει να κάνει. Εκείνη ξέρει».

 

Ποτέ δεν πίστευα στο θεσμό του γάμου

«Είδα ότι κάποιοι άνθρωποι στεναχωριόντουσαν που δεν παντρευόμουν και για να τους κάνω όλους χαρούμενους είπα: «Δεν γ@@@έται…». Ο γάμος είναι ένα χαρτί, από τη στιγμή που είμαι μαζί με έναν άνθρωπο, μένω μαζί, κάνω ή όχι παιδιά μαζί του, ποια είναι η διαφορά; Το πιστοποιητικό γάμου θα σε κάνει; Δηλαδή, αν δεν πάρεις πιστοποιητικό θανά­του, δεν πέθανες; Ο γάμος είναι ένα χαρτί που δυσκολεύει δύο ανθρώπους να χω­ρίσουν όταν θέλουν. Αν είμαστε καλά οι δύο μας και είμαστε παντρεμένοι, στην περίπτωση που θέλουμε να χωρίσουμε, θα μας στοιχίσει 2.500 ευρώ και πολλά τρεξίματα. Αν δεν είμαστε παντρεμένοι, θα φιληθούμε και θα πούμε «αντίο», εξομολογήθηκε ο Τόνυ Δημητρίου.

Η κόρη μου από 4 ετών με κάνει ό,τι θέλει

«Η κοράκλα μου, η Αντριάννα, είναι 11 (σ.σ. το 2019) ετών και ο γιος μου, ο Αλέξανδρος, είναι 9 χρονών ( σ.σ. το 2019). Μόλις έκανα κόρη κατάλαβα ότι ποτέ δεν είχα τον έλεγχο καμίας γυναίκας. Η Αντριάννα, σε ηλικία 4 χρονών, κατάλαβα πως με έκανε ό,τι ήθελε. Οι γυναίκες έχετε το φοβερό χάρισμα να κάνετε τους άντρες ενοχικούς και για το ότι αναπνέουν.Η κόρη μου, με την οποία έχω «καψούρα», μου έδωσε να καταλάβω ότι ακόμη και οι γυναίκες που ήμουν μαζί τους και μπορεί να μη με ενδιέφεραν με έκαναν ό,τι ήθελαν. Ο Αλέξανδρος είναι μια άλλη, διαφορετική περίπτωση, γιατί τα αγόρια είναι διαφορετικά. Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τα βλέπω όσο θα ήθελα, γιατί ζουν στην Κέρκυρα πλέον, με τη μάνα τους και τον καλό της. Τα παιδιά μου είναι δυστυχώς, αλλά και ευτυ­χώς, μακριά μου»

Το διαζύγιο το 2014

Ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης, πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδάκια, ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου και η σύζυγός του Νίνα Αλτάνη αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», το ζευγάρι είχε περάσει μια πολύ σοβαρή κρίση στον γάμο του, την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Πάντως, ο Τόνυ Δημητρίου και η όμορφη, πρώην πλέον, σύζυγός του διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, μιας και οι δύο λειτουργούν με γνώμονα την ευτυχία των δύο παιδιών τους, ηλικίας έξι και τεσσάρων ετών.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 10 χρόνια στο μπαρ που διατηρούσε ο ηθοποιός στου Ψυρρή. Η όμορφη παρουσία της Νίνας Αλτάνη κέρδισε αμέσως τον Τόνυ Δημητρίου και αποφάσισε να την κυνηγήσει. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2009 στον ναό της Αγίας Σοφίας στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου. Την ίδια ημέρα, μάλιστα, είχαν βαφτίσει και την κόρη τους, ενώ το 2010 ήρθε στον κόσμο και ο γιος τους.

 

Tο “κύκλωμα” ξέρει – τα θύματα να μιλήσουν

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Τόνυ Δημητρίου που “εισβάλει” στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παρουσιάστε” μίλησε στο “Πρωινό” για την υποδοχή των συναδέλφων του αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο του.

«Έχω την τιμή να λέω ότι η Κατερίνα Λέχου είναι φίλη μου και είναι πολύ σημαντικό που μιλάνε τέτοιοι άνθρωποι. Το κύκλωμα ξέρει, έχουν ακουστεί… Με την Κατερίνα είμαστε φίλοι, ήξερα την περίπτωση, γίνονται κουβέντες… Αν όμως δεν βγουν τα θύματα να μιλήσουν, δεν μπορείς εσύ να μιλήσεις ή να διαμαρτυρηθείς για το θέμα κάποιου άλλου, αν ο ίδιος δεν το κάνει.

Ξέρετε πολύ καλά ότι από τη στιγμή που γίνεσαι μητέρα ή πατέρας αλλάζει ο τρόπος σκέψης, δηλαδή εγώ αν ακούσω παιδί να κλαίει και να φωνάζει θα ειδοποιήσω την αστυνομία ή θα πάω να χτυπήσω την πόρτα. Παλιά δεν θα το έκανα. Εγώ είμαι υπέρ της καταγγελίας. Ήμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσει στιβάδα αποκαλύψεων. Δεν δικαιολογείται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόνυ Δημητρίου.

enimerotiko.gr