“Του έγινε πρόταση να..”: Ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος εγκατέλειψε το «Σπίτι του Ηθοποιού»
1 month, 13 days ago
6

Γιώργος Μαρίνος: Πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Κατιάνα Μπαλανίκα, είχε ερωτηθεί για τον σπουδαίο σόουμαν, με τον οποίο εδώ και καιρό δεν έχει επαφές.

 

Η γνωστή ηθοποιός βρισκόμενη καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αναφέρει για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπούν. Υποθέτουμε ότι είναι καλά. Προφανώς είναι επιλογή του. Εγώ ξέρεις, όταν κάποιος δεν θέλει επικοινωνία μαζί μου, υποχωρώ. Δεν επιμένω. Σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων».

Γιώργος Μαρίνος: Τι είχε αποκαλύψει για τον Γιώργο Μαρίνο

Με τη σειρά της η Άννα Φόνσου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της: «Ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας. Ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε», είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω «πού να σε πάω τώρα»; Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας. Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει «δεν έχω πού να πάω». Του λέω ”σπίτι σου”. Μου λέει ”δεν έχω κανέναν σπίτι μου” και του λέω ”έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε”. Τρομερή μοναξιά».

Γιώργος Μαρίνος

 

«Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση, τουλάχιστον σε μένα, μου είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν», συμπλήρωσε. Τέλος, αναφορικά με το πού είναι και τι κάνει σήμερα, σημείωσε: «Έχω μάθει ότι είναι καλά, ότι μένει σε ένα σπίτι και τον περιποιούνται».

 

Τέλος, να αναφέρουμε πως παλαιότερο αποκλειστικό δημοσίευμα του gossip-tv είχε αποκαλύψει πως: «Ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε από το σπίτι του ηθοποιού. Ο λόγος; Η πρόταση του Σταμάτη Φασουλή να νοσηλευτεί σε ένα ίδρυμα στον Γέρακα. Έναν πολυχώρο χτισμένο σε μεζονέτες που προσφέρει ακόμη περισσότερες ανέσεις στον ηθοποιό».

enimerotiko.gr