«Τούμπανο» η Γουάντα Νάρα – «Ανάβει φωτιές» με τις πόζες της στο Βόσπορο
1 year, 6 months ago
6

Η Αργεντινή καλλονή Γουάντα Νάρα «ανάβει φωτιές» με τις πόζες της στο Βόσπορο αφήνοντας τους followers της στο Instagram με ανοικτό το στόμα με τα «καυτά» μπικίνι της που αφήνουν λίγα στη φαντασία.

Άλλωστε, το ίδιο έκπληκτους έχει αφήσει και τους παράγοντες της Γαλατασαράι με τις απαιτήσεις της.

Να σημειωθεί πως ο Μάουρο Ικάρντι εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γαλατασαράι, αλλά δεν είναι εκείνος ο πρωταγωνιστής ενός εκ των «μπαμ» του τουρκικού ποδοσφαίρου, αλλά η σύζυγός του και μάνατζερ του.

 

 

Κι αυτές, σύμφωνα με τα τουρκικά και τα αργεντίνικα ΜΜΕ, άρχισαν προτού κλείσει ο δανεισμός του από την Παρί Σεν Ζερμέν που ήθελε να τον δώσει όπως – όπως προκειμένου να μην έχει να κάνει άλλο μαζί της!

 

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, σε Τουρκία και Αργεντινή, η Γουάντα Νάρα ζήτησε από τη διοίκηση της Γαλατασαράι σοφέρ και σωματοφύλακα διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, να πληρώνονται τα σχολεία των παιδιών τόσο από την ένωσή της με τον Μάουρο Ικάρντι, αλλά κι εκείνα που έχουν πατέρα τον Μάξι Λόπες (παλιό συμπαίκτη του Ικάρντι), πληρωμένο πολυτελές ξενοδοχείο μέχρι τον Δεκέμβριο και φυσικά πληρωμένο σπίτι.

 

«Πολλοί αναρωτιούνται για τα χρήματα που έχω. Τους λέω ότι δουλεύω από πολύ μικρή. Ας ψάξουν τα περιοδικά στην Αργεντινή με τις φωτογραφίσεις μου. Το άλλο που κάνω εδώ και χρόνια είναι να ασχολούμαι με τα συμβόλαια του Μάουρο και τις αλλαγές συλλόγων – κάτι που δεν κάνω τόσο άσχημα. Εκείνος παίζει μπάλα κι εγώ ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Το μόνο που μου λείπει, βέβαια, είναι να μπω κι εγώ στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Στα 35 μου χρόνια κατάφερα κάτι πολύ σημαντικό. Θα μπορούσα να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλέψω. Και δεν είναι μόνο αυτό. Εξασφάλισα ότι τα παιδιά μου και τα παιδιά τους θα μπορούν να ζήσουν κι αυτά χωρίς να δουλέψουν ποτέ στη ζωή τους».

pronews.gr