Τους άκουσε όλη η Κηφισιά: Οι φωνές του Ευαγγελάτου και ο καυγάς με τη Στεφανίδου για μία φωτογραφία
1 month, 1 day ago
6

Εκτός εαυτού βγήκε ο Νίκος Ευαγγελάτος με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η σύζυγός του, Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Γιατί ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν έξαλλος με την Τατιάνα Στεφανίδου; Το σοκ της ζωής της έπαθε η Τατιάνα Στεφανίδου όταν είδε τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, να ωρύεται.

Όλη η γειτονιά στην Κηφισιά σηκώθηκε στο πόδι με τον γνωστό παρουσιαστή να ουρλιάζει στην σύζυγό του. Από την πλευρά της η Τατιάνα έπαθε σοκ βλέποντας τον άνδρα της σε τέτοια κατάσταση.

Γιατί συνέβη αυτός ο τρομακτικός καυγάς;

Στεφανίδου

 

Ήρθαν τα πάνω κάτω στον γάμο του ζευγαριού. Ίσως ήταν και η πιο τραγική νύχτα στην ζωή της παρουσιάστριας, αφού δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσες φασαρίες θα έφερνε μια φωτογραφία.

Γεμάτη καμάρι είχε ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού γιου τους Νίκου με μαγιό. Αυτή η φωτογραφία ήταν η αφορμή για να κάνει έξαλλο τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ντροπή. Γιατί το έκανες χωρίς να με ρωτήσεις», ούρλιαζε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ήταν η μοναδική φορά που είδε τον άνδρα της εκτός εαυτού και δεν τον αναγνώριζε.

 

Ταυτόχρονα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά μάταια! «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις», φώναζε ο Ευαγγελάτος με την ώρα να περνάει και να μην μπορεί να ηρεμήσει.

Στην σκέψη και μόνο ότι η φωτογραφία του ανήλικου γιου του κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από την ίδια του την μάνα τον έκανε έξαλλο.

Από την πλευρά της η Τατιάνα Στεφανίδου υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική, καθώς δεν θέλει να βάλει τίποτα πάνω από την οικογενειακή τους ηρεμία.

enimerotiko.gr