Τpαγικό «τέλος» στον Σασμό: Ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού βάφεται με αίμα, 2 πρωταγωνιστές νεκροί
7 months, 21 days ago
6

Ο Σασμός πλησιάζει στο τέλος, για τη φετινή σεζόν και δύο θάνατοι πρόκειται να συγκλονίσουν τους ήρωες και να ανακατέψουν εκ νέου τη ζωή τους.

 

Δύο θάνατοι θα συγκλονίσουν τους ήρωες του Σασμού

Αρχικά, ο Καραπάνος θα θυσιαστεί για να σώσει τη ζωή του Γεράσιμου. Ο βαρυποινίτης, μαθαίνει πως ο νεαρός αστυνομικός, για τον οποίο έχει στήσει ο ίδιος καρτέρι θανάτου, είναι ο γιος του, μπαίνει μπροστά του και «τρώει» εκείνος τη σφαίρα, αφήνοντας ακαριαία την τελευταία του πνοή. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει πολύ τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Κρήτη, αφήνοντας πίσω του την Στέλλα.

Ωστόσο, ο θάνατος που πρόκειται να επηρεάσει όλους τους ήρωες και να φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων είναι του Άγγελου. Ο γιατρός θα βρεθεί νεκρός και κανείς δεν θα ξέρει ποιος και γιατί τον έχει σκοτώσει.

Άλλωστε, ο ίδιος έχει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού μπορεί να πήγε στην Κρήτη για να βρει την οικογένειά του, αλλά με τις κινήσεις του δημιούργησε πολλούς εχθρούς, όπως ο Κώστας, αλλά κυρίως η Καλλιόπη και ο Μαθιός.

 

Σασμός: Στον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί

Η είδηση πως ο Άγγελος πέθανε έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία και ο Αντώνης βάζει σκοπό της ζωής του να βρει τον ένοχο. Την ίδια ώρα, η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Τα οικεία τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή, αλλά τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί.

Ο Μαθιός, μετά τον φόνο του Άγγελου, μπήκε στο στόχαστρο της αστυνομίας σαν ο νούμερο ένα ύποπτος, μιας και τα δύο ξαδέλφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες.

 

Η αστυνομία, έπειτα από κάποιες ενδείξεις, προχωράει στη σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική και όλοι είναι σοκαρισμένοι από όσα διαδραματίζονται, αλλά περισσότερο από όλους η Βασιλική.

Από εκείνη την ημέρα ξεκινάει ένα αγώνας από τον Μαθιό να αποδείξει πως είναι αθώος, με κάποιους να τον πιστεύουν και να βάζουν στο κάδρο των υπόπτων τον Κώστα και την Καλλιόπη. Κάποιοι άλλοι, όμως, γνωρίζοντας πόσο σκληρός είναι, πιστεύουν πως έλυσε τις διαφορές του με τον Άγγελο χύνοντας αίμα.

enimerotiko.gr