Τραμπ vs Ομπάμα: Τι κάνει ένας τζέντλεμαν όταν μόνο αυτός κρατά ομπρέλα;
10 months, 28 days ago
6

Λίγο πριν επιβιβαστούν στο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ για να επισκεφτούν την Φλόριντα, ο Τραμπ και η Μελάνια μίλησαν στις κάμερες.

Ωστόσο, ο Τραμπ έκανε και πάλι την… καλή πράξη του αφήνοντας την Μελάνια να βρέχεται και κρατώντας την ομπρέλα που κρατούσε για τον εαυτό του.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν πως η κίνηση αυτή του Τραμπ έδειξε πως δεν είναι καθόλου ιππότης και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή:

«Φυσικά! Θα καταστραφεί η κόμμωσή του. Ο Πρόεδρος Τραμπ αφήνει την Μελάνια στη βροχή χωρίς ομπρέλα» έγραψε ένας χρήστης. Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μοιράστηκε την ομπρέλα του με την Μελάνια. Ξανά: Αφήνει την Πρώτη Κυρία να στέκεται στη βροχή όσο αυτός μιλάει στις κάμερες».

Ένας ακόμη ανέφερε: «Ο Τραμπ προστατεύει μόνο τον εαυτό του με την ομπρέλα… τα μαλλιά του είναι το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα και κάθε μέρα» ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Είναι ανίκανος για τους πιο απλούς κανόνες ευγενείας».

Φυσικά, ορισμένοι υποστηρικτές του Τραμπ εξέφρασαν μια διαφορετική άποψη για το τι συνέβη. Τον συνεχάρηκαν γιατί κράτησε ο ίδιος την ομπρέλα αντί να την κρατήσει κάποιος ναύτης, όπως στην περίπτωση του Ομπάμα.

«Που είναι ο ναύτης για να κρατήσει την ομπρέλα όπως στον Ομπάμα; Ναι, ακριβώς. Ο Τραμπ στηρίζει το Ναυτικο και δεν τους κακοποιεί με τέτοια καθήκοντα» έγραψε κάποιος.

Κάποιοι άλλοι ανέτρεξαν στις εποχές Ομπάμα, ο οποίος πάντα φρόντιζε να καλύπτει τους άλλους όταν ήταν ο μόνος με ομπρέλα.