Τρεις ημέρες μετά τον άσχημο χωρισμό τους: Το δημόσιο μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου
1 year, 3 months ago
6

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία δέχτηκε και δημόσια τις ευχές του αγαπημένου της, Χρήστου Δάντη, με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι.

 

Ο τραγουδιστής έκανε μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στην αγαπημένη του και τα τρυφερά λόγια που έγραψε, αποδεικνύουν πως ο τσακωμός τους αποτελεί πια παρελθόν.

«Χρόνια πολλά γελαστούλα μου, να είσαι υγιής, πάντα γελαστή, να μας τρολάρεις όλους και να μην φοβάσαι τίποτα (που δε φοβάσαι δηλαδή)», έγραψε σε story ο Χρήστος Δάντης και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια σειρά κοινών φωτογραφιών τους.

 

Πρόσφατα το ζευγάρι αποκάλυψε στην κάμερα τον τσακωμό του, όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη: «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είχε δηλώσει.

Ενώ με τη σειρά του ο Χρήστος Δάντης απάντησε σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων: «Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται αλλά αυτό δεν είναι θέμα που μας αφορά σήμερα, εδώ είμαστε για άλλο λόγο».

 

 

 Enimerotiko.gr