Τζένη Καζάκου – Δεν θα ήθελα να πρωταγωνιστήσω σε καμία ταινία της γιαγιάς μου
2 years, 4 months ago
6

Καλεσμένη στην εκπομπή «ΜEGA Καλημέρα» ήταν σήμερα (5/11) η Τζένη Καρέζη. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, τους γονείς της και τον ρόλο της στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

«Ήρθε πολύ φυσικό να γίνω ηθοποιός γιατί μεγάλωσα μέσα στο θέατρο. Όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός το έκανα πολύ συνειδητά. Οι γονείς μου με στήριξαν από την αρχή», είπε αρχικά.

Για την περίοδο που ήταν μαθήτρια στη σχολή που δίδασκε ο παππούς της, Κώστας Καζάκος, αλλά και τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, σημείωσε με χιούμορ: «Ήταν αστείο γιατί ήταν ο παππούς μου και δεν μπορούσα να του μιλήσω στον πληθυντικό. Αν του μιλούσα στον ενικό θα έφερνα σε δύσκολη θέση τα άλλα παιδιά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους γονείς της

«Ο πιο αυστηρός στην κριτική είναι ο μπαμπάς μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τους γονείς μου κι ελπίζω να γίνει πολύ σύντομα. Και με τους δύο ταυτόχρονα. Έτσι όπως το φαντάζομαι πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ ωραίο», παραδέχτηκε και συμπλήρωσε:

«Φοβήθηκα τη σύγκριση με τη γιαγιά μου γιατί αυτό το βίωνε και ο μπαμπάς μου. Και ακόμα το βιώνει. Από κει και πέρα το τι θα κάνω εγώ είναι δική μου ευθύνη. Ναι, μπορεί να υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά. Όμως αν δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στο επάγγελμα θα με διώξει αυτό. Δεν ξέρω αν με βλέπουν καχύποπτα, έχουν λίγες παραπάνω απαιτήσεις από μένα».

«Με ξάφνιασαν οι αποκαλύψεις στο θέατρο»

Επίσης, αποκάλυψε ότι «δεν θα ήθελα να πρωταγωνιστήσω σε καμία ταινία της γιαγιάς μου.Θέλω να κάνω κάτι δικό μου. Σε κάθε της δουλειά έδινε κάτι διαφορετικό. Αν μου έλεγαν ότι γίνεται μια ταινία της ξανά και μου έδιναν ρόλο θα έλεγα όχι».

Για το #metoo σημείωσε: «Σαν γεγονός δεν με ξάφνιασε. Έπαθα όμως ένα μικρό σοκ γιατί άνθρωποι που ασχολούνται με την τέχνη έκαναν αυτά τα πράγματα».

Τέλος για τη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», στην οποία πρωταγωνιστεί είπε: «Έκανα το πρώτο δοκιμαστικό, πήγε καλά. Μετά από 2-3 μέρες έκανα άλλο ένα. Περίμενα μια βδομάδα και στη συνέχεια με ειδοποίησαν ότι πήρα τον ρόλο. Αυτή τη μια εβδομάδα είχα πολύ άγχος. Στα γυρίσματα έχουμε τρομερό πρόβλημα… Δεν μπορούμε να κάνουμε σκηνή από τα γέλια»

 

in.gr