Τζένη Μελιτά: Αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στη Μαντώ Γαστεράτου και εκείνη απάντησε
7 months, 28 days ago
6

 

Μεγάλη ήταν η έκπληξη όλων όταν αντιληφθήκαμε πως η Μαντώ Γαστεράτου και η Τζένη Μελιτά δεν διατηρούσαν πλέον την πολύ στενή φιλία μέσα από την οποία και τις γνωρίσαμε ως δίδυμο. Ιδιαίτερα μετά και την τέλεση του γάμου της Μαντούς και την απουσία της Τζένης από αυτόν, αλλά και τις δηλώσεις τους που ακολούθησαν, θεωρήσαμε πως η σχέση τους έχει κλονιστεί αρκετά.

Η Τζένη Μελιτά σε συνέντευξη που έδωσε στη Φωτεινή Πετρογιάννη και στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στη Μαντώ Γαστεράτου και εκείνη με τη σειρά της απάντησε. Το αποκορύφωμα ήταν και πως οι δυο τους έχουν κανονίσει να βρεθούν από κοντά, προκειμένου να συζητήσουν και να λύσουν την παρεξήγηση. Η Τζένη Μελιτά είπε συγκεκριμένα:

«Πιστεύω ότι με τη Μαντώ θα ξαναμιλήσουμε. Και κινούμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχω στείλει ένα μήνυμα! Έχει απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. Και αναμένεται να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ για να λύσουμε τα ζητήματα αυτά σε προσωπικό επίπεδο. Που θεωρώ πως σε αυτό το επίπεδο πρέπει να λύνονται».