Τζένη Μελιτά: Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται ο πατέρας της
1 year, 21 days ago
6

Η Τζένη Μελιτά βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Πρω1νό και την υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά ιδιαίτερα ένθερμα. Οι καλές τους σχέσεις και η συμπάθεια είναι γνωστές.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το κάλεσμα που έκανε η παρουσιάστρια, λέγοντάς της: «Η πόρτα εδώ είναι ανοιχτή και το ξέρεις. Από την πρώτη στιγμή κι ας έκανες άλλες επιλογές, η πόρτα του Πρω1νού είναι ανοιχτή».

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν και όσα αποκάλυψε η Τζένη Μελιτά για την οικογένειά της. Αρχικά αναφέρθηκε στον αδερφό της, ο οποίος δεν μοιάζει και πολύ με την ίδια. «Είναι λίγο αυστηρούλης. Με αγαπάει τον αγαπάω πολύ, αλλά δεν βλεπόμαστε και πολύ. Είναι μεγαλύτερος, πιο σοβαρός ο Κωνσταντίνος»,. Αποκάλυψε και στη συνέχεια τόνισε: «Ο αδερφός μου δεν με λέει καν Τζένη. Με λέει Ευγενία. Έχουμε τέσσερα χρόνια διαφορά».

Μετά από όσα είπε για την ηλικία της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν την αποκαλύπτει, η παρουσιάστρια μίλησε για το μπαμπά και τη μαμά της.

«Ο μπαμπάς μου είναι ποιητής», είπε εκπλήσσοντας την Φαίη! «Ναι, δεν στο έχω πει… Γράφει ποιήματα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρχιτέκτονας και με το που πήρε σύνταξη του, ασχολείται μόνο με την ποίηση. Εμάς το παιχνίδι μας στο οικογενειακό τραπέζι ήταν να μας λέει λέξεις και να κάνουμε στιχάκια».

Σε ότι αφορά τη μητέρα της, αποκάλυψε πως είναι συνταξιούχος από δημόσια υπηρεσία και είναι η «δυναμική της οικογένειας».