Τζένιφερ Άνιστον: Έξαλλη με τα social media – «Άνθρωποι γίνονται διάσημοι χωρίς να κάνουν ουσιαστικά τίποτα»
12 days ago
6

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μοιράστηκε την απογοήτευσή της για τον τρόπο που χρησιμοποιεί ο κόσμος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα – Θεωρεί ότι «χαλάνε» τη δουλειά των ηθοποιών

Συνέντευξη παραχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον και έκανε κάποιες δηλώσεις που σίγουρα προκάλεσαν εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε στο Variety και αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει το διαδίκτυο στο να γίνει κανείς διάσημος σήμερα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, πολλοί άνθρωποι πλέον, γίνονται διάσημοι χωρίς πραγματικά να κάνουν τίποτα.

«Τη δεκαετία του ’90 γεννήθηκε το διαδίκτυο. Κατά κάποιον τρόπο διαμόρφωσε μια νέα κουλτούρα για το πώς κάποιοι άνθρωποι γίνονται διάσημοι. Οι άνθρωποι γίνονται διάσημοι κάνοντας ουσιαστικά “τίποτα” και παρόλα αυτά, έχουν εκπληκτικές καριέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Jennifer Aniston & Sebastian Stan | Actors on Actors - Full Conversation

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η ίδια νιώθει πολύ τυχερή που πήρε μία γεύση από τη βιομηχανία του θεάματος, όπως ήταν πριν το διαδίκτυο.

Πλέον, θεωρεί ότι οι διαδικτυακές πλατφόρμες και τα social media λειτουργούν εις βάρος της δουλειάς των ηθοποιών, καθώς δεν χρειάζεται να φοιτήσει κανείς απαραίτητα σε μια δραματική σχολή, αλλά αρκεί να έχει μια δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νιώθω πολύ τυχερή που πήραμε μια μικρή γεύση από τη βιομηχανία, πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα. Με περισσότερες υπηρεσίες streaming, γίνεσαι διάσημος από το TikTok, το YouTube, το Instagram. Είναι σχεδόν σαν να χαλάς τη δουλειά του ηθοποιού», τόνισε η Τζένιφερ Άνιστον.

Κλείσιμο

protothema.gr