Τζολί για Πιτ: Δεν πληρώνει τη διατροφή για τα 6 παιδιά τους
1 year, 7 months ago
6

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ πήραν χωριστούς δρόμους στη ζωή εδώ και καιρό, αλλά η μεταξύ τους διαμάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ενα ακόμη «επεισόδιο» του πολύκροτου διαζυγίου έφτασε στα δικαστήρια, καθώς η Τζολί κατηγορεί τον Πιτ ότι δεν έχει καταβάλει «ουσιαστικά» διατροφή για 1,5 χρόνο όπως μεταδίδει το Reuters.

«Εχει καθήκον να πληρώνει διατροφή. Εως τώρα, δεν έχει καταβάλει ουσιαστική διατροφή μετά τον χωρισμό», αναφέρει η δικηγόρος της ηθοποιού, Σαμάνθα Μπλέι ΝτεΤζιν, στα έγγραφα που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες.

«Με δεδομένο ότι οι ανεπίσημοι διακανονισμοί, για την καταβολή των εξόδων των παιδιών, δεν έχουν υλοποιηθεί τακτικά για πάνω από 1,5 χρόνο, (η Τζολί) έχει πρόθεση να καταθέσει αίτηση για εντολή καταβολής διατροφής αναδρομικά», αναφέρεται ακόμη.

Ωστόσο, η πλευρά του Πιτ αναφέρει ότι ο ηθοποιός είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.
Η κηδεμονία των παιδιών

Σύμφωνα με το E!News, οι δύο ηθοποιοί έχουν ριχτεί στη μάχη για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, με αποτέλεσμα άλλα εκκρεμή ζητήματα του γάμου τους να έχουν μείνει τελείως στάσιμα.

Όπως μεταδίδουν πολλά ξένα ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, οι διαπραγματεύσεις έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο, αφού η Τζολί έχει θυμώσει πολύ για το γεγονός ότι ο πρώην της διεκδικεί από κοινού επιμέλεια των έξι παιδιών με αποτέλεσμα η διαδικασία του διαζυγίου να έχει τελματώσει.

Σύμφωνα με το USWeekly, η Τζολί δημιουργεί μόνιμα εχθρικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις και οδηγεί τα πράγματα στα άκρα.

Όπως αναφέρει μια πηγή του TMZ, «η συμπεριφορά της ηθοποιού δείχνει ότι θέλει να σκοτώσει την οποιαδήποτε σχέση έχει ο Πιτ με τα παιδιά του». Αυτή η επιθυμία την οδηγεί σε ακρότητες και φωνές κατά τις συναντήσεις τους στα γραφεία των δικηγόρων τους.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η επιθετικότητα της Τζολί έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που η δικηγόρος της σταρ της ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παραιτηθεί από την εκπροσώπησή της, αφού η συμπεριφορά της πελάτισσάς της είναι τοξική. Ωστόσο, εκπρόσωποι της ηθοποιού διαψεύδουν την είδηση.