Τζόνι Ντεπ: Η πιο «παράξενη κατάθεση» έγινε από τον θυρωρό του
1 year, 11 months ago
6

Με τόσα που έχουν ειπωθεί σε αυτή την δίκη ανάμεσα στους δύο πρώην Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, σίγουρα θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος ως η δίκη της χρονιάς.

Μετά από απίστευτες καταθέσεις, πρωτόγνωρο οπτικοακουστικό υλικό και φωτογραφίες που απομυθοποιούν εντελώς την ζωή των αστέρων του Χόλιγουντ, η κόντρα εκατομμυρίων μεταξύ των δύο συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες.

Μάλιστα οι καταθέσεις ανθρώπων που εργάζονταν για το πρώην ζευγάρι έρχεται να αποδείξει πώς μία θυελλώδης ιστορία κατέληξε με τον πιο εκρηκτικό τρόπο στα δικαστήρια.

Η τελευταία κατάθεση μάλιστα ενός θυρωρού του κτιρίου όπου έμενε η Χερντ και ο Ντεπ έγινε viral χτες.

Η κατάθεση του Αλεχάντρο Ρομέρο (Alejandro Romero) που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη καταγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο και φαινόταν να λαμβάνει μέρος στη συνέντευξη από το αυτοκίνητό του.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Romero είπε ότι ήταν «πολύ αγχωμένος» και ότι «δεν ήθελε να ασχοληθεί άλλο με όλο αυτό».

«Κοίταξε για πιθανό εισβολέα»

Μάλιστα ο Τζόνι Ντεπ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του την ώρα της κατάθεσης του θυρωρού του κτιρίου όπου μένει, την ώρα που περιέγραφε ότι η Άμπερ Χερντ του ζήτησε να κάνει έρευνα για έναν εισβολέα επειδή υπήρχαν γρατζουνιές στην πόρτα, τις οποίες όμως είχε προκαλέσει ο σκύλος της.

Ο Alejandro Romero είπε ότι η Χερντ και ο φίλος της Rocky Pennington του είπαν πως «κάποιος προσπάθησε να μπει στη μονάδα» στο κτίριο στο δυτικό Χόλιγουντ.

Ο θυρωρός εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δίνοντας μια κατάθεση μέσω βίντεο η οποία ήταν μαγνητοσκοπημένη.

«Τι; Λίγο πάνω από το πάτωμα; Ο σκύλος γρατζουνούσε», είπε και συνέχισε: «Στο κεφάλι μου σκέφτομαι… νομίζει ότι κάποιος προσπαθεί να εισβάλει με γρατζουνιές λίγο πάνω από το πάτωμα;».

Ο θυρωρός που έκανε τον Τζόνι Ντεπ να κλάψει απο τα γέλια

Ήταν το σημείο όπου ο Τζόνι Ντεπ άρχισε να γελάει, όπως και ο κόσμος στο δικαστήριο.

«Ήταν τόσο τρομαγμένοι. Μου ζήτησαν να μπω στη μονάδα και να ψάξω δωμάτι. Το έκανα, είναι κομμάτι της δουλειάς μου», είπε ακόμη.

Κάποια στιγμή, ο Romero, ο οποίος έδινε κατάθεση από το αυτοκίνητό του μέσω του κινητού του, φαίνεται να φυσά καπνό, πιθανότατα από κάποια συσκευή ατμίσματος.

Χάνοντας την υπομονή του, άρχισε να οδηγεί, συνεχίζοντας να μιλά σε έναν από τους δικηγόρους της Χερντ, με το κινητό του στο ταμπλό, όπως γράφει η Daily Mail.

Η δικηγόρος της Χερντ είπε αργότερα ότι ήταν «η πιο παράξενη κατάθεση» που είχε δει. Η δικαστής Penney Azcarate πρόσθεσε: «Δεν το έχω ξαναδει αυτό».

Κάποια στιγμή ο Romero έχασε την ψυχραιμία του και μίλησε για την ενόχλησή του που έπρεπε να μιλήσει σε δικηγόρους. «Είμαι τόσο αγχωμένος εξαιτίας αυτού. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό άλλο», είπε.

Ο Romero γνώρισε την Χερντ στις 25 Μαΐου 2016, τέσσερις ημέρες μετά τον τελικό καυγά του ζευγαριού πριν από το διαζύγιο, που οδήγησε στην κόντρα των δύο πρώην και τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της ηθοποιού. Εκείνη υποστηρίζει ότι τη χτύπησε με ένα κινητό τηλέφωνο, εκείνος το αρνείται.

Ο θυρωρός είπε ότι δεν είδε μελανιές ή γρατζουνιές στο πρόσωπο της Χερντ, παρόλο που στεκόταν κοντά της.

Ο Τζόνι Ντεπ γέλασε και πάλι την ώρα που ο θυρωρός είπε, ξεφυσώντας, ότι δεν τσέκαρε αν οι βλεφαρίδες της Χερντ «ήταν ίσιες».

Γέλια προκάλεσε στο δικαστήριο και η απάντηση του Romero σε μια άλλη ερώτηση: «Δεν θυμάμαι τι έφαγα για πρωινό».

in.gr