Τζόνι Ντεπ: Ο ηθοποιός ζητάει πλήρη δικαίωση και αρνείται να δώσει στην Άμπερ Χερντ χρήματα
1 year, 4 months ago
6

Το επόμενο βήμα στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ φαίνεται να κάνει ο Τζόνι Ντεπ.

Ο θρυλικός Τζακ Σπάροου βάζει πλώρη για νέες δικαστικές περιπέτειες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατατομμύριων δολαρίων, ενώ η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατατομμυρίων δολαρίων.

Με την προσφυγή που κατέθεσε την Τετάρτη στο Εφετείο της Βιρτζίνια, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ζητά την πλήρη δικαίωση. Όπως σημειώνεται σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο Ντεπ θεωρεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου, να αποζημιώσει την Χερντ, δίνοντάς της τα 2 εκατομμύρια, είναι λάθος.

Αυτό φαίνεται να είναι το τελευταίο βήμα στην εκρηκτική δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού και δεν είναι απίθανο να τους ξαναδούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου.

Johnny_Depp_cleanup

Η υπόθεση αφορά τη μήνυση που κατέθεσε ο Χολιγουντιανός εις βάρος της πρώην συζύγου του, για το άρθρο που είχε γράψει εκείνη το 2018 στην Washington Post και παρίστανε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Αν και δεν δημοσιοποίησε το όνομά του, οι περιγραφές της τον «φωτογράφιζαν», καταστρέφοντας έτσι την καριέρα και συνεπώς, τη ζωή του.

Η επιτροπή των ενόρκων δεν θεώρησε επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο για να τους πείσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Ντεπ, αλλά ούτε και… επηρεάστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο.

Μετά την πολύκροτη δίκη, την οποία ολόκληρος ο κόσμος, παρακολούθησε σε «αναμμένα κάρβουνα» και διήρκησε 8 εβδομάδες, η απόφαση χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ».

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» υποστήριξε ότι η Χερντ δεν παρουσίασε κανένα πραγματικό στοιχείο στη δίκη και πως η ίδια σκηνοθέτησε όλα όσα παρουσίασε στο δικαστήριο.

Η έφεση που άσκησε η Χερντ και η προσπάθεια να αναδείξει την αλήθεια της
Τον περασμένο μήνα, πρωταγωνίστρια του «Aquaman» ανακοίνωσε πως θα ασκήσει έφερη κατά του κατά της δικαστικής ετυμηγορίας που την έκρινε ένοχη για δυσφήμιση του πρώην συζύγου της, προκαλώντας της μάλιστα και πληθώρα οικονομικών δυσκολιών.

Η Χερντ προσέλαβε νέα νομική ομάδα, με σκοπό να ανοίξει ξανά τις πόρτες των δικαστηρίων. Πιο συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου, οι δικηγόροι της Χερντ κατέθεσαν έφεση αναφέροντας 16 λόγους, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρισμού ότι η υπόθεση έπρεπε να είχε απορριφθεί, καθώς το δικαστήριο της Βιρτζίνια δεν ήταν αρμόδιο να την αναλάβει.

protothema.gr