Τζούλια Νόβα: Στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλάιο και οι πρώτες της δηλώσεις
2 years, 6 months ago
6

Με τα δεσμά του  πολιτικού γάμου ενώθηκαν χθες η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλάιος. Το ερωτευμένο ζευγάρι δύο μήνες πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους στο Μπάφι της Πάρνηθας.

Απερίγραπτη ήταν η χαρά του μοντέλου και του επιχειρηματία για το μεγάλο βήμα που έκαναν στη ζωή τους, γεγονός το οποίο φάνηκε από τα stories που ανάρτησε η Τζούλια Νόβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

11 1

5 1 9 10

1 5

6 1

8

2 4

4 2

3 3

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στο σημείο που τελέστηκε ο γάμος προκειμένου να αποσπάσει τις πρώτες δηλώσεις του νεόνυμφου ζευγαριού.

«Μας άρεσε η τοποθεσία, έχει ωραία ενέργεια το μέρος, είμαστε του βουνού», είπε το πρώην κορίτσι του «τροχού της τύχης» για το μέρος που αποφάσισαν να παντρευτούν.

Όσον αφορά το φύλο του μωρού δήλωσε: «Τον χειμώνα θα έρθει το μωράκι, δεν θα αποκαλύψω το φύλο ακόμα. Για τον Μιχάλη το μωρό είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του».

Τέλος για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, σημείωσε πως: «Πέρυσι είχα τηλεοπτικές προτάσεις, φέτος δεν έχω ακόμα. Σκεφτόμουν να πάω πέρσι στο Survivor και θα έλεγα στον Μιχάλη να έρθει μαζί μου για παρέα».

 

newsbreak.gr