Τζουλιάνα Νάλου: Ποιο είναι το κορίτσι που έχει μπει στη ζωή του Κάνιε Γουέστ
1 year, 6 months ago
6

Νέο κορίτσι φαίνεται πως έχει μπει τελευταία στη ζωή του Κάνιε Γουέστ. Ο διάσημος ράπερ και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν εντοπίστηκε να φεύγει από ένα εστιατόριο με μια μυστηριώδη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Page Six» η καλλονή που τον συνόδευε είναι η Τζουλιάνα Νάλου, ένα μοντέλο από τη Βραζιλία.

Η 26χρονη Νάλου άφησε να εννοηθεί χθες ότι αυτή και ο ο 45χρονος Γουέστ μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι, κάνοντας retweet μια φωτογραφία από τη συνάντησή τους το Σαββατοκύριακο και προσθέτοντας ένα μαύρο emoji καρδιάς.

Τι δουλειά κάνει;

Η Νάλου είναι μοντέλο που έχει συνεργαστεί με πολλά πρακτορεία, όπως τα Mix Models, MGM Models και Elite Model Management, σύμφωνα με το βιογραφικό της στο Instagram.

Υπέγραψε στο Elite αφού ταξίδεψε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 19 ετών, σύμφωνα με το προφίλ του περιοδικού Latina.

Η Νάλου πρόσφατα περπάτησε στην πρώτη της επίδειξη την εβδομάδα μόδας για το brand ρούχων 6PM στο Μιλάνο.

Επίσης, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από το μόντελινγκ και την προπόνηση με τους 480.000 followers της στο Instagram – ένας από τους οποίους είναι ο ίδιος ο Γουέστ.

Πώς γνωρίστηκαν με τον Γουέστ
Δεν είναι ξεκάθαρο πότε και πού ακριβώς συναντήθηκαν η Νάλου και ο Ye, αλλά βρίσκονταν και οι δύο στο Παρίσι περίπου την ίδια ώρα την περασμένη εβδομάδα.

Ο σχεδιαστής του Yeezy προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις 3 Οκτωβρίου, όταν παρουσίασε ένα μπλουζάκι με το μήνυμα «White Lives Matter» κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας. Εν τω μεταξύ, η Νάλου δημοσίευσε φωτογραφίες από την Πόλη του Φωτός από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου.

Πού ζει τώρα;
Η Νάλου  μετακόμισε από τη γενέτειρά της, το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, στο Λος Άντζελες, αλλά επιστρέφει συχνά στην αγαπημένη της πατρίδα – με το τελευταίο της ταξίδι να γίνεται το καλοκαίρι.