Βάνα Μπάρμπα: «Δεν αντέχω άλλο, υποφέρω – Κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα»
14 days ago
6

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός μίλησε στο ένθετο Secret και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον εφιάλτη που βιώνει τα τελευταία 4 χρόνια από μία γυναίκα που την παρενοχλεί.

Όπως είπε, εκτός από την ίδια, οχλήσεις δέχονται τόσο ο πατέρας της, όσο και η κόρη της.

Γι’ αυτό αποφάσισε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και το λόγο να πάρει η δικαιοσύνη.

«Αυτή η γυναίκα με παρενοχλεί εδώ και τέσσερα χρόνια, κυρίως τηλεφωνικά. Έμαθε τα τηλέφωνά μου όταν ήμουν τομεάρχης Πολιτισμού στη Γλυφάδα και άρχισε να μου κάνει διάφορα περίεργα. Είχε φτάσει στο σημείο να μου στέλνει 100 μηνύματα και να μου κάνει και 100 κλήσεις τη μέρα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά χτυπάει και τα κουδούνια στο σπίτι και ενοχλεί και την κόρη μου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Συμβουλεύτηκα τη δικηγόρο μου, την κυρία Λιάνα Παπαδοπούλου, και με συμβούλεψε να της κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, λέγοντας πως θα σταματήσει να το κάνει, γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Μετά σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία σε αυτή τη γυναίκα, μήπως έχει τα δικά της θέματα. Έχω μηνύματα που μου λέει “δεν θα το ξανακάνω”, ακολούθησαν δυο μέρες σιωπής και ηρεμίας και είπα ότι επιτέλους σταμάτησε. Όμως τελικά την τρίτη μέρα αγρίεψε και πάλι, άρχισε τα ίδια και χτύπαγε τα κουδούνια. Και τώρα που μιλάμε παίρνει τηλέφωνο».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Κάποια στιγμή είχε έρθει κάτω από το σπίτι μου με ένα μπουκάλι βότκα. Συνεχίζει να με παρενοχλεί. Δεν αντέχω άλλο. Πλέον κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα και από εδώ και πέρα το λόγο έχουν η δικαιοσύνη και η αστυνομία. Έχω ανάγκη προστασίας, ανησυχώ για οποιοδήποτε ατύχημα. Υποφέρω χρόνια, είναι stalker. Βρήκε ακόμα και τα τηλέφωνα στο χωριό του πατέρα μου».

in.gr