Vanilla Ice: Όταν η Madonna του έκανε πρόταση γάμου – «Τα πράγματα πήγαιναν πολύ γρήγορα»
1 year, 2 months ago
6

Ήταν αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν η Madonna έκανε πρωτοσέλιδα για τη σχέση της με τον Vanilla Ice.

Τώρα ο 55χρονος ράπερ μιλά για το σύντομο ειδύλλιο και αποκαλύπτει πως η Madonna ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα, ενώ μάλιστα έφθασε στο σημείο να του κάνει πρόταση γάμου.

“Τα πράγματα πήγαιναν τόσο γρήγορα. Σκέφτηκα: Τι; Νόμιζα ότι ο άντρας έπρεπε να το κάνει αυτό. Τι εννοείς; Περίμενε ένα λεπτάκι, αυτό είναι πολύ γρήγορο. Μόλις ξεκινώ εδώ και είμαι πολύ νέος γι’ αυτό” είπε ο Vanilla Ice στο podcast Just Jenny με την Jenny Hutt.

Ο Ice εξήγησε ότι αυτός και η 64χρονη Madonna γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν βρέθηκε σε μία από τις συναυλίες του στη Νέα Υόρκη. Αν και ενθουσιάστηκε που την είδε ανάμεσα στο πλήθος να χορεύει ξέφρενα, ένιωσε φόβο μπροστά της λόγο της δύναμης του σταρ που διέθετε. Εκείνη την εποχή ήταν γύρω στα 20 και μόλις είχε γίνει γνωστός ενώ η Madonna ήταν κάπου στα 30.

“Θυμάμαι ήρθε στο καμαρίνι και με χαιρέτισε και με κοίταξε με βλέμμα κάπως σέξι και εγώ σκέφτηκα ότι μάλλον έχω κάνει λάθος” σημείωσε ο ράπερ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον συνιδρυτή της SBK Records, Charles Koppelman, που είναι ο πατέρας της Jenny Hutt, αποκαλύφθηκε ότι δεν έκανε λάθος που πίστευε ότι η βασίλισσα της pop ενδιαφερόταν γι’ αυτόν κι έτσι ο Koppelman κανόνισε σύντομα ένα ραντεβού στο The Palm Steakhouse.

Έγινε περίεργο. Και δεν ήξερα τι συνέβαινε… Όλη μου η ζωή είναι μια χιονόμπαλα σημείωσε όταν άρχισε να βγαίνει δημοσίως με μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο. “Πιστεύεις ότι τρέλαναν τον Justin Bieber; Δεν έχεις ιδέα τι έπρεπε να περάσω… Η χιονόμπαλά μου κουνήθηκε γερά

Ακόμη και υπό τα βλέμματα όλου του κόσμο, ο Ice είπε ότι αυτός και η Madonna είχαν μία όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική σχέση πίσω από τις κλειστές πόρτες: “Όταν αφαιρείς τον παράγοντας της διασημότητας… έχεις δύο ανθρώπους που πρέπει να αντιμετωπίσουν δύο ανθρώπους. Βασικά είναι εκείνη κι εγώ και σ’ αυτό το σημείο δεν ήταν τίποτα διαφορετικό απ’ οποιαδήποτε άλλη φυσιολoγική σχέση” εξήγησε ο Vanilla Ice.

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για το ζευγάρι μετά την κυκλοφορία του ερωτικού βιβλίου της Madonna “Sex” το 1992, το οποίο περιείχε αποκαλυπτικές φωτογραφίες του ίδιου όπως και σταρ όπως η Isabella Rossellini και η Naomi Campbell.

Ο ράπερ είπε στη Hutt ότι δεν του άρεσε το βιβλίο και δεν ήθελε να είναι μέρος αυτού. Μόλις κυκλοφόρησε, ένιωσε ότι το καλύτερο γι’ αυτούς ήταν να πάρουν χωριστούς δρόμους. “Είπα, πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Και γιατί μου το έκανες αυτό; Θα μπορούσα να της κάνω μήνυση. Δεν ήθελα. Είπα ότι δεν χρειαζόμουν αυτήν τη διαμάχη. “Ας το ξεχάσουμε και εσύ πήγαινε τον δρόμο σου, εγώ τον δικό μου”. Δεν ήταν ευχαριστημένη με αυτό και [ήταν] αναστατωμένη.”

Ωστόσο, είχε να πει καλά λόγια για την πρώην του, λέγοντας ότι πιστεύει ότι η Madonna είναι “υπέροχη”, “θρύλος” και “μία από τις σπουδαιότερες όλων των εποχών”

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, το 2017, είχε πει ότι η σχέση τους διήρκεσε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο και πως οι δυο τους δεν ήταν ερωτευμένοι. Η Madonna μόλις είχε πάρει διαζύγιο από τον Sean Penn όταν γνωρίστηκαν και στη βιογραφία του σταρ που έγραψε ο Andrew Morton, το 2001, ο Ice φέρεται να λέει ότι η Μadonna μιλούσε συχνά για τον Penn: “Νιώθω ότι τον αγαπούσε ακόμη. Βασικά, το ξέρω επειδή μου το είπε”.

instyle.gr