Βαρύ το κλίμα στο Πρω1νό: Αφοπλιστικά ειλικρινής η Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα και το συμβόλαιό του στον ΑΝΤ1
11 months, 7 days ago
6

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στις κάμερες για το επαγγελματικό του μέλλον στον ΑΝΤ1 και το συμβόλαιό του που είναι σε ισχύ χωρίς όμως να αξιοποιείται ο ίδιος από το κανάλι έχει προκαλέσει αναστάτωση και έχει σχολιαστεί από τα Μέσα.

«Εσείς από πού είστε, από τον ΑΝΤ1; Αφού δε θα με παίξετε, δε με αγαπάτε», ήταν η πρώτη ατάκα που είπε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε τις κάμερες. Και η αλήθεια είναι πως όχι μόνο έπαιξαν τις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό αλλά τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και η υπόλοιπη ομάδα τοποθετήθηκαν με ειλικρίνεια.

Μετά την προβολή των δηλώσεων στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 το κλίμα ήταν βαρύ και όλοι ήταν σκεπτόμενοι και προβληματισμένοι. Το λόγο πήρε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι συμφωνεί με τον παρουσιαστή.

«Εγώ θέλω να πω ότι τον αγαπώ πάρα πολύ τον Γιώργο και ως άνθρωπο και ως συνεργάτη, τον αγαπώ και μου λείπει. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, του αξίζει να δουλέψει και θα έπρεπε να δουλεύει», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιώργο Λιάγκα στο late night show που έκανε πέρυσι.

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε αρχικά να ελαφρύνει το κλίμα λέγοντας πως όλα είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος να είναι όλοι στεναχωρημένοι. Στη συνέχεια όμως πήρε το λόγο και με αφοπλιστική ειλικρίνεια τοποθετήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα, το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 αλλά και το παρασκήνιο που υπάρχει. Η παρουσιάστρια μάλιστα «φωτογράφησε» ένα πρόσωπο λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς πως εκείνος έχει την ευθύνη για το «πάγωμα» της επαγγελματικής πορείας του παρουσιαστή.

Δείτε αναλυτικά τι είπε η Φαίη Σκορδά

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια φόρτιση συναισθηματική γιατί ήσασταν στην εκπομπή, η οποία κόπηκε, αυτή είναι η αλήθεια. Σχετικά με τον Γιώργο, επειδή βρισκόμαστε και στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω πώς να πω αυτά που θέλω να πω. Έχει να κάνει με επιλογές που πραγματικά δεν ξέρω από πού προήλθαν.

Όταν ήρθαμε από το Mega στον ΑΝΤ1 είχαμε πολλές προτάσεις και ο Γιώργος είπε πάμε στον ΑΝΤ1 που είναι και ο Λάτσιος και που είναι ένα παλιό καλό κανάλι που θύμιζε και λίγο το Mega από το οποίο είχαμε φύγει. Μετά, πάλι είχε προτάσεις αλλά πάντα τιμούσε το συμβόλαιο. Ξαφνικά κόβεται μια εκπομπή και πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί. Και μετά ήρθαν και κάτι δελτία τύπου… το θεωρώ πολύ φτηνό! Όταν θες να κάνεις κακό σε μια εκπομπή σου γυρνάει.

Θεωρώ ότι αν ο Γιώργος είχε σταματήσει το συμβόλαιό του από την πρώτη στιγμή… Σου κόβουν την εκπομπή; Γεια σου! Θέλουν να σε κυνηγήσουν για τα λεφτά; Ας σε κυνηγήσουν. Θα ήταν απέναντι αυτή τη στιγμή σε μία ζώνη και θα τα είχε πάρει όλα. Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι.

Κάποιοι αποκτούν και παιδιά, θα μεγαλώσουν τα παιδιά, δεν είναι ωραίο να ρωτάει το παιδί… Είναι έτσι φορτισμένο το κλίμα γιατί έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει»;

Δείτε το απόσπασμα

Εμείς να πούμε πως μας εντυπωσίασε η Φαίη Σκορδά με την ειλικρίνειά της και τον τρόπο που τοποθετήθηκε.