Βάσια Παναγοπούλου: Η άγνωστη ιστορία με τον Μιχάλη Ασλάνη και η σκληρότητα της μαμάς της
3 years, 1 month ago
6

η Βάσια Παναγοπούλου εξομολογήθηκε ότι η μητέρα της δεν την στήριξε στα πρώτα βήματα της καριέρας της

Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν που αφορά την ίδια αλλά και τον καλό της φίλο Μιχάλη Ασλάνη.

Μιλώντας στην εκπομπή Pop Up η Βάσια Παναγοπούλου εξομολογήθηκε ότι η μητέρα της δεν την στήριξε στα πρώτα βήματα της καριέρας της. Αντίθετα ο Μιχάλης Ασλάνης την βοήθησε να βγάλει κάποια χρήματα και να σταθεί στα πόδια της.

Η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε: «Η παράσταση “Πιο Δυνατές” είναι μια παράσταση για να καταλάβουν οι άντρες το μυαλό μιας γυναίκας. Πέρασα στο Πάντειο, αλλά δεν πήγα ποτέ γιατί ήθελα να σπουδάσω υποκριτική. Δεν είπα ποτέ στη μαμά μου ότι πέρασα στο πανεπιστήμιο. Το ανακάλυψε τυχαία και έβαλε τα κλάματα. Η μαμά μου έλεγε πάντα “πώς μου το έκανες αυτό και δεν πήγες να σπουδάσεις;”. Έκανα κολύμβηση και με σταμάτησε η μαμά μου διά της βίας γιατί έλεγε ότι είχα κάνει τεράστιες πλάτες».

Στη συνέχεια η ηθοποιός δήλωσε πως κατάφερε να βγάλει κάποια χρήματα με τη βοήθεια του αξέχαστου Μιχάλη Ασλάνη: «Ήμουν πελάτισσα στο μαγαζί του Μιχάλη και με είδε στεναχωρημένη γιατί δεν είχα λεφτά για να τα βγάζω πέρα. Η μαμά μου, όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, μου είπε ότι θα μου δίνει μόνο φαγητό και στέγη. Και μου είπε ο Μιχάλης ότι μπορώ να σε βοηθήσω, να σε βάλω να κάνεις 2-3 φωτογραφίσεις, θα πάρεις λεφτά. Κι έτσι έγινε! Κάναμε 2-3 φωτογραφίσεις, πήρα κάποια χρήματα κι ένιωθα τρομερά δυνατή που δεν είχα ανάγκη να είμαι με το χέρι απλωμένο στη μαμά».

Δείτε το βίντεο

in.gr