Βάσια Τριφύλλη για το «Ραντεβού στα τυφλά»: «Πάντρεψα 9 ζευγάρια, 98% τηλεθέαση μόνο ο Θεός κάνει!»
16 days ago
6

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη και αναφέρθηκε στο ριάλιτι γνωριμιών που παρουσίαζε στο παρελθόν, με τίτλο «Ραντεβού στα Τυφλά».

 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA «Ραντεβού στα τυφλά» μίλησε για την επιτυχία που σημείωσε και την αγάπη και στήριξη των τηλεθεατών.

«Mε προσέγγισε ο Τζώνης Καλημέρης στο MEGA. Μου έδειξαν το «Ραντεβού», μου άρεσε και είπα “ναι”. Ήταν επιτυχία και για μένα και για το MEGA. 98% τηλεθέαση μόνο ο Θεός κάνει. Η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη, που άνοιξαν σαμπάνιες και έβρεχαν τα μηχανήματα. Ήταν ένα Σάββατο που απέναντι έπαιζε αγώνας της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Ο κόσμος περιέργως προτίμησε εμένα», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

«Το “Ραντεβού στα τυφλα” έβγαλε και ένα σλόγκαν. Το “Αχχχ” βγήκε, γιατί ήμουν σε πανικό και δεν ήθελα αυτό να φανεί», συμπλήρωσε.

 

Για τα ζευγάρια που έγιναν μέσω της εκπομπής, δήλωσε πως, «πάντρεψα εννέα ζευγάρια. Ήταν ρεκόρ για όλες τις χώρες που προέβαλαν το “Ραντεβού”. Μια φορά παντρευόταν ένα ζευγάρι στη Ραφήνα. Είχε ρύζι κάτω, γλίστρησα και έπεσα. Διαγωνιζόμενος στο “Ραντεβού” δέχτηκε να δοθεί συνέντευξη στη Βερόνικα, όταν έμαθε πως μαμά της είναι η Βάσια Τριφύλλη».

«Όταν σταμάτησαν το “ραντεβού” από το MEGA, έγινε μεγάλη ιστορία. Δεν είχε λόγο να τελειώσει», κατέληξε.

 

enimerotiko.gr