Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας – Σήμερα ο γάμος τους – Η τρυφερή φωτογραφία
28 days ago
6

Το ζευγάρι των πρωταθλητών, μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο κοριτσιών έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο πλέον και μετά από αρκετές αναβολές λόγω κοροναϊό είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο.

Ο θρησκευτικός τους γάμος θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα, Σάββατου 25 Σεπτεμβρίου στην Γλυφάδα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και τον Μάιο του 2019 κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους κοριτσάκι.

Το καλοκαίρι του 2020 η Βασιλική ανακοινώνει στον Λευτέρη ότι σύντομα θα υποδεχθούν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα ακόμα κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020

Οι δυο τους τον περασμένο Αύγουστο βάπτισαν τις δυο κορούλες τους τη μικρή Σοφία και την Ελένη ενώ τώρα οδεύουν στην πραγματοποίηση ενός ακόμα μυστηρίου.

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε πριν λίγες μέρες γνωστή η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ενώ για τον θρησκευτικό ήθελαν πρώτα να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Στόχος του ζευγαριού ήταν να κρατήσει τα σχέδια του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και τελευταία στιγμή, η ημερομηνία του θρησκευτικού μυστηρίου, έγινε γνωστή.

Η Βασιλική Μιλλούση μάλιστα δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου φαίνονται στη σειρά, τα παπούτσια του γαμπρού, Λευτέρη Πετρούνια, τα νυφικά της πέδιλα αλλά και τα δυο ζευγάρια των παιδιών τους, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Όλα έτοιμα λοιπόν» με το hashtag #wedding.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση:

 

in.gr