Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι ευτυχισμένος με την Δέσποινα, παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη, είναι αμοιβαίο»
1 month, 6 days ago
6

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή.

 

Ο ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σχέση του με την γνωστή ερμηνεύτρια, αλλά και για τις ενέργειες των δημοσιογράφων που τον ενοχλούν.

Ερωτηθείς ο ηθοποιός για το πως νιώθει που η προσωπική του ζωή… «καπελώνει» την επαγγελματική, ανέφερε: «Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει το εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κάποιοι οκ, αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω».

 

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη δήλωση για την Δέσποινα Βανδή

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά.

Είμαι 100% ελεύθερος, όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω, θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο».

 

enimerotiko.gr