Βασίλης Χαλακατεβάκης: Δεν άντεξε και «λύγισε» με την εξομολόγηση της συζύγου του στον αέρα της εκπομπής
2 years, 3 months ago
6

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης βρέθηκε στο Πρωινό, σήμερα, Παρασκευή και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά του επιφύλαξαν μία τρυφερή έκπληξη, καθώς η σύζυγός του, Δέσποινα, εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση και συγκίνησε έντονα τον ηθοποιό με τα λόγια που είπε για εκείνον.

Η έκπληξη του Πρωινού στον Βασίλη Χαλακατεβάκη

Όπως υπογράμμισε η σύζυγος του Βασίλη Χαλακατεβάκη, απευθυνόμενη σ’ εκείνον, «με συγκίνησε πολύ! Χαλακατεβάκη, μου ζήτησαν να σου κάνω μία έκπληξη αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είσαι εσύ ο ίδιος. Εγώ οφείλω να πω τρία πράγματα, κατ’ αρχήν να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γι’ αυτά τα έξι χρόνια που περάσαμε αυτή την Οδύσσεια… Τη στήριξη και την ενσυναίσθηση… Να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που όταν σκοντάφτεις, σηκώνεσαι ξανά και φυσικά ένα συγγνώμη για όλες τις θλιμμένες ημέρες. Και τώρα που έχουμε φτάσει στην Ιθάκη μας και την απολαμβάνουμε, εγώ και το μικρό μας ανθρωπάκι, σ’ αγαπάμε πολύ».

 

Συγκινήθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης με τα λόγια που άκουσε από τη σύζυγό του

Όπως ήταν φυσικό, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης συγκινήθηκε από τα λόγια της συζύγου του και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν και η ίδια.

enimerotiko.gr