Βασίλης Μίχας: Έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τη Γη της Ελιάς
26 days ago
6

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) ο Βασίλης Μίχας.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ο ίδιος είχε ασχοληθεί και με το μόντελινγκ κάτι το οποίο όμως τον έφτασε σε ένα τέλμα.

«Δεν τα παράτησα, απλά ακολούθησα τις εξελίξεις, δεν φρέναρα τον εαυτό μου» εξήγησε και πρόσθεσε πως την ηθοποιία την είχε στο μυαλό του, ήθελε να εξελιχθεί.

Ωστόσο, το κομμάτι της υποκριτικής ήταν κάτι που μπήκε στο μυαλό του σχετικά καθυστερημένα, καθώς από τα 7 του χρόνια ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

«Μπαμπάς και θείος ήταν ποδοσφαιριστές» ανέφερε και σημείωσε πως ο λόγος που δεν ακολούθησε το άθλημα ήταν τα χειρουργεία που έκανε στα γόνατα, λόγω τραυματισμών.

«Έπαιζα καλά, ήμουν καλός, αλλά δεν με “πήγαινε”», τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν έβλεπε τηλεόραση προτού μπει στον χώρο, απάντησε αρνητικά και δήλωσε πως ούτε τώρα παρακολουθεί καθώς τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά.

Αναφορικά με το πρώτο του casting για έναν ρόλο, είπε πως δεν είχε καθόλου άγχος καθώς είχε τον αέρα του από τον χώρο του μόντελινγκ.

«Αυτή η αυτοπεποίθηση που τους έδειξα εκείνη τη στιγμή, τους άρεσε και έγινε η συνεργασία» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» με δημιουργούς τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, ο ίδιος ανέφερε πως ήρθε σε επικοινωνία πρώτα με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Το cast είναι ωραίο, με νέα παιδιά, ωραίες ενέργειες», τόνισε.

Ο ήρωας που υποδύεται ονομάζεται Χρήστος και επιστρέφει από τον Καναδά ύστερα από 5 χρόνια.

«Επιστρέφει, αγοράζει την ταβέρνα, η Μυρτάλη δεν θα περάσει απαρατήρητη από τα μάτια του, μέχρι στιγμής ερχόμαστε κοντά, ωστόσο είμαστε συγκρατημένοι λόγω των αρνητικών εμπειριών που έχουμε βιώσει και οι δύο», αποκάλυψε.

«Έχω καλές προθέσεις, αλλά με τον Αντρέα και τη Βάνα ποτέ δεν ξέρεις», δήλωσε αναφορικά με το αν θα είναι ένα «καλό» ή «κακό» παιδί στη σειρά.

in.gr