Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η εξομολόγηση στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και τη ροκ μουσική
2 years, 5 months ago
6

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου απόψε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”, στις 23:30 θα κάνει μια αναδρομή στη ζωή του και στην ενασχόλησή του με το τραγούδι.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης θυμάται το ξεκίνημά του στη μουσική, καθώς και το πρώτο τραγούδι που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Πώς γνώρισε τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Λοΐζο; Με ποιον σπουδαίο συνθέτη δεν πρόλαβε να συνεργαστεί;

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεργάστηκε και με τον εγγονό του Μίκη Θεοδωράκη.

«Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τον σέβομαι απεριόριστα από μικρό παιδί και ως τραγουδιστή του παππού μου αλλά και ως, ας μου επιτραπεί ο όρος, εθνικό μας ροκ τραγουδιστή. Το μόνο ξεκάθαρο και τίμιο που μπορώ να πω είναι ότι θα τον ευγνωμονώ για πάντα για την τιμή που μου έκανε.

Ίσως ακούγεται αυτονόητο λόγω της φιλίας του με τον παππού μου το να με βοηθήσει, αλλά, ας μη γελιόμαστε, ο Βασίλης είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος και δεν έχει ανάγκη από τέτοια. Τον ευχαριστώ για την αυτοπεποίθηση που μου έδωσε. Ακόμα δεν το πιστεύω!» είχε δηλώσει ο Άγγελος.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Στην εκπομπή, που θα παρακολουθήσουμε απόψε, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποκαλύπτει τον ρόλο της ροκ στη ζωή του και την αγάπη του για το ερωτικό, αλλά και το πολιτικό τραγούδι.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναφέρεται, επίσης, ποιο είναι το μεγάλο του άγχος, καθώς και ποια είναι η σχέση του με την πολιτική και το θέατρο.

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Κάθε Πέμπτη στις 23:30.

enikos.gr