Βασίλης Ζούλιας: «Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους της»
2 months, 26 days ago
6

Μια αρκετά σκληρή κριτική μέσω άσκησε μέσω του Facebook ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές της χώρας μας, στην Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποφάσισε να τοποθετηθεί για το στυλ της παρουσιάστριας που φαίνεται να μη του αρέσει ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής ανέφερε πως ενώ την βρίσκει ιδιαίτερα όμορφη και καλλίγραμμη, τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει δεν της ταιριάζουν ενώ την ίδια στιγμή προσβάλλουν τους καλεσμένους της,

«Προσπαθώ να μην κρίνω…αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή «Πάμε πακέτο»…. Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα…. Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτά είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν. Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκυ θα ήταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία. Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα… Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι …. Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.Αυτά με όλη μου την εκτίμηση….» σημειώνει στην ανάρτησή του.