Βάσω Λασκαράκη: «Κάθε μέρα σκέφτομαι πότε θα ξανά γυρίσω στο…»
11 months, 27 days ago
6

Η Βάσω Λασκαράκη για πέμπτη συνεχή χρονιά πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Alpha Το Σόι Σου. Η τηλεοπτική Λυδία έχει αγαπηθεί τόσο από την ίδια όσο και από τους τηλεθεατές που με την επιλογή τους ανεβάζουν καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen. Αν και το θέατρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, όπως υποστηρίζει, απέχει από αυτό πέντε χρόνια. Ο λόγος; Όλη της η ζωή που δεν είναι άλλη από την 5χρονη κόρη της, Εύα. Η ηθοποιός μιλά στο People για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για τις επιλογές της.

Για πέμπτη σεζόν σε βλέπουμε στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ του Alpha Το Σόι Σου. Θα συνεχίσετε και του χρόνου;

Δεν μας έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για το αν θα συνεχιστεί για έκτη χρόνια. Το σκέφτονται και το συζητάνε, αλλά δεν υπάρχει επίσημη απάντηση.

Έχεις αγωνία για το τι θα συμβεί αν τελειώσει η σειρά, ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος που θα σου προταθεί;

Νιώθω πολύ τυχερή που πρωταγωνιστώ σε μια τέτοια σειρά τα τελευταία πέντε χρόνια. Τώρα, σε ό,τι αφορά τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες, η αλήθεια είναι ότι ο επόμενος ρόλος μου θα ήθελα να είναι τελείως διαφορετικός. Ωστόσο, έχω αγαπήσει πολύ τη Λυδία, που υποδύομαι στο Σόι, και θα στενοχωρηθώ όταν έρθει η στιγμή που θα την αποχωριστώ.

Το θέατρο έχει βγει από τη ζωή σου; 

Ποτέ. Κάθε μέρα σκέφτομαι πότε θα ξαναγυρίσω σ’ αυτό. Το χειρότερο είναι όταν σου προτείνουν ρόλους σε παραστάσεις και λες «όχι» και μετά πρέπει να πας να τις δεις ως θεατής ή δεν τις βλέπεις καθόλου. Είναι κάτι που με πληγώνει πολύ. Μου λείπει το θέατρο. Όμως, ειλικρινά, είναι πιο σημαντικό για μένα να είμαι εκεί όταν με χρειάζεται η Εύα, παρά να ικανοποιήσω αυτή μου την ανάγκη.

Απωθημένα έχεις;

Δεν έχω απωθημένα. Από τη στιγμή που έγινα μάνα, τελείωσαν αυτά. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη προσωπικά, να έχω την υγεία μου και τους ανθρώπους που αγαπώ κοντά μου. Όλα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται.

Νιώθω πως ο τίτλος της ζωής σου στο σήμερα είναι «Καινούρια Εγώ»…

«Τελικά, με αγαπώ» θα έλεγα εγώ!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Έθνος.