Βάσω Λασκαράκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της – Το γεμάτο αγάπη μήνυμα του Λευτέρη Σουλτάτου
2 years, 5 months ago
6

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε αμέτρητες ευχές και σχόλια μέσα από τα social media

Τα γενέθλιά της είχε η Βάσω Λασκαράκη και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και τους φίλους της. Ανάμεσά τους η επί χρόνια κολλητή της Αθηνά Οικονομάκου η οποία βρέθηκε εκεί μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε αμέτρητες ευχές και σχόλια μέσα από τα social media για την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της. Η ημέρα των γενεθλίων ολοκληρώθηκε με κέφι και ένα μεγάλο πάρτι που είχε διοργανώσει ο άνδρας της προς τιμή της.

Το νέο μήνυμα της Βάσως Λασκαράκη
«Ειλικρινά δεν έχω λόγια για τον άντρα μου και τους φίλους μου που για 10 μέρες σχεδίαζαν ένα πάρτυ έκπληξη πίσω από την πλάτη μου …… σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ . Η συγκίνηση μου ήταν τεράστια γιατί κάποιοι ταξίδεψαν για μια μέρα για να μου ευχηθούν , καποιοι ανέβαλαν επαγγελματικα ταξίδια , καποιοι λόγω COVID δεν κυκλοφορούν και γενικά μεταξύ μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τα πάνω κ κάτω …. κι όμως ήτανε όλοι εκεί κρυμμένοι δεν ξέρω πόση ώρα , δεν ξέρω κάν πως συγχρονιστήκανε πως τα κατάφεραν …ξέρω όμως ότι έχουμε μια σχέση ανιδιοτελή χωρις απαιτήσεις αγαπιόμαστε καταλαβαινόμαστε και τίποτα δεν αλλάζει που δεν μπορούμε να βρισκόμαστε πιο συχνά κι όταν βρισκόμαστε είναι σαν να είμαστε μαζί και χθες και προχθές … τα 42 με υποδέχτηκαν φαντασμαγορικά🎂 Ήτανε όλοι εκεί ❤️🌸🎉 @lefteris.soultatos δεν θα μπορούσες να είσαι πιο υπέροχος ❤️ @panos__mylonas είσαι ο καλύτερος #partnerincrime που θα μπορούσαμε να έχουμε στην ζωή μας», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτησή της.

Το μήνυμα του Λευτέρη Σουλτάτου
«19/10 από που να ξεκινήσω να ευχαριστώ !!! Καταρχήν στη @vasolaskaraki που υπάρχεις και μεγαλώνεις και ωριμάζεις και ομορφαίνεις το σπιτι μας. Ας ξεκινήσω από τη διακριτικότητα σας που δεν είπατε τίποτα στη Βασω από κάποιους από εσάς δεν το περίμενα να κρατηθείτε 😂😂😂. Νοιώθω πλούσιος ευλογημένος τυχερός που έχω τόσους ανθρώπους γύρω μου», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Σουλτάτος.