«Βάζω κολλητά νύχια όταν έχω κοντινό πλάνο και μαλλί καούκα»
11 months, 25 days ago
6

Χαλαρή και εντελώς ακομπλεξάριστη, η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε συνέντευξη στην
εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Βάζω κολλητά νύχια από πάνω, όταν έχω κοντινά πλάνα στο χέρι, τα οποία τα ξαναβγάζω μετά. Είμαι η πτυσσόμενη γυναίκα. Για το μαλλί έχω βρει την απίστευτη λύση, την καούκα. όταν δεν είμαι χτενισμένη καλά και το μαλλί δεν είναι για ψήσιμο κι έχω πολύ δουλειά, τη βάζω και τη βγάζω», δε δίστασε μάλιστα να βγάλει μπροστά στη κάμερα την περούκα που φορούσε την ώρα της συνέντευξης.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον πατέρα της κόρης τους, Σοφίνα Λαζαράκη, απάντησε: «Μην ξύνεις πληγές, υπήρχε χωρισμός και άσχημες καταστάσεις για πολλά χρόνια αλλά πλέον δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, το παιδί έχει φύγει, μας λείπει πολύ και στους δυο. Τώρα τελευταία πίνουμε έναν καφέ μαζί, έχουμε φάει, είναι κάτι που είχε να γίνει μια 20ετία»

Για την παρουσία της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και τις τηλεπωλήσεις είπε πως: «Στην αρχή ντρεπόμουν να το κάνω, μετά το πήρα στο χαβαλέ, πούλησα και λίγη τρέλα, και τώρα μαρέσει αυτό που κάνω, το αγαπάω». Για τη σχέση της με τη παρουσιάστρια είπε: «Εγώ τη λατρεύω την Αννίτα, είναι ίσως η μόνη παρουσιάστρια μέχρι σήμερα που πάντα ερχόταν μετά τη παρουσίαση να ρωτήσει «πώς πήγατε?», αυτό δε το έχω ξαναδεί , η γυναίκα είναι επαγγελματίας και ενδιαφέρεται για τη δουλειά της».

Για το αν αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της με τη Βάνα Μπάρμπα είπε: «Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με τη Βάνα Μπάρμπα. Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Όταν με ρώτησαν σε κάποια συνέντευξη για τη Βάνα που κατεβαίνει λέει για δήμαρχος και λέω «κάτι άκουσα». Και είπα μετά «Ε, μην τρελαθούμε τελείως τώρα»! Και θα το ξαναπώ. Δηλαδή, ας μην τρελαθούμε τώρα, γέλασα και θα ξαναγελάσω εκατό φορές. Άκουσα ότι ήθελε να κατέβει για δήμαρχος και μετά άκουσα μέσα στο συμβούλιο ότι το απέσυρε. Τη συνάντησα και της είπα «Βανούλα μου συγγνώμη, δεν ξέρω πώς το πήρες»; Και μου είπε: «Κανένα πρόβλημα δεν έχω, μη σε νοιάζει, ξέρω πώς το πες»…».