Βικτώρια Καρύδα: Η πρώτη ανάρτηση του μοντέλου στο instagram 4 μήνες μετά την δολοφονία του συζύγου της
1 year, 4 days ago
6

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από την μέρα που ο σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα άφησε την τελευταία του πνοή, έξω από το σπίτι τους στον Πάνορμο της Βούλας. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής ήταν το στήριγμα του μοντέλου σε όλα μέχρι εκείνη την στιγμή.

Η Βικτώρια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, από εκείνη την μέρα, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να βρει την δύναμη να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Μάλιστα μέχρι την Κυριακή απείχε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού μετά την είδηση της δολοφονίας του συζύγου της είχε αποφασίσει να κλείσει το προφίλ της.

Χθες όμως η Βικτώρια επανήλθε και έκανε την πρώτη της ανάρτηση. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ιησού και έγραψε «Θεέ μου, Εσύ που στάθηκες
μ΄αγάπη στο πλευρό μου,
Και που στον κάθε κίνδυνο
σε είχα βοηθό μου!
Δώσ’ μου και τώρα δύναμη,
στις δύσκολες τις ώρες,
στις ώρες της απόγνωσης
και στις ζωής τις μπόρες!
Γυρνώντας με τη σκέψη μου
Στα χρόνια τα παλιά,
Να βρω στην ευσπλαχνία σου
γλυκιά παρηγοριά!
Για όλα όσα μου χάρισες,
να νιώσω ευγνωμοσύνη,
και να αντικρίσω τη ζωή
ξανά μ΄ εμπιστοσύνη!
Και την Αγάπη Του Χριστού
Έχοντας για πυξίδα,
Στα χέρια Του Σωτήρα μου.
ν΄ αφήσω κάθ΄ ελπίδα!
Aμήν…»

 

View this post on Instagram

 

Θεέ μου, Εσύ που στάθηκες μ΄αγάπη στο πλευρό μου, Και που στον κάθε κίνδυνο σε είχα βοηθό μου! Δώσ’ μου και τώρα δύναμη, στις δύσκολες τις ώρες, στις ώρες της απόγνωσης και στις ζωής τις μπόρες! Γυρνώντας με τη σκέψη μου Στα χρόνια τα παλιά, Να βρω στην ευσπλαχνία σου γλυκειά παρηγοριά! Για όλα όσα μου χάρισες, να νοιώσω ευγνωμοσύνη, και να αντικρύσω τη ζωή ξανά μ΄ εμπιστοσύνη! Και την Αγάπη Του Χριστού Έχοντας για πυξίδα, Στα χέρια Του Σωτήρα μου. ν΄ αφήσω κάθ΄ ελπίδα! Aμήν…

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on Mar 10, 2019 at 11:23am PDT

Λίγες ώρες πριν προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της Γιάννη πάνω στην οποία έγραψε «Ο άγγελός μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on Mar 11, 2019 at 1:07pm PDT