Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Με το θέμα της Πισπιρίγκου αναστήθηκαν καριέρες»
1 year, 10 months ago
6

Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Ελένη Βουλγαράκη για την επαγγελματική της ζωή, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στην ελληνική κοινωνία.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως αυτό το διάστημα κάνει όλα όσα θέλει, ασχολείται με τα podcast, πιάνει θέματα που την ενδιαφέρουν, δεν έχει παρεμβάσεις από πουθενά και γι’ αυτό λέγεται «Πάμε Αλλιώς», το οποίο φυσικά παραπέμπει στο «Πάμε Πακέτο» που μας λέει χαρακτηριστικά, ότι «πλακώθηκε» με τον Γιάννη Λάτσιο για να επιβάλλει τον τίτλο αυτόν στην εκπομπή.

Στην ερώτηση εάν θα την ενοχλούσε να δει μία άλλη παρουσιάστρια να αναλαμβάνει το «Πάμε Πακέτο» απαντά αρνητικά και πως εάν δει πως το κάνει καλά θα τη βοηθήσει κιόλας.

«Εγώ έχω κλείσει τον κύκλο μου με αυτό το κομμάτι» προσέθεσε, αν και όπως λέει υπάρχουν στιγμές που της λείπει.

Σε ό,τι αφορά μελλοντικά σχέδια, δηλώνει πως μόνο σε διαφορετικά πρότζεκτ μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της.

«Δεν μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως δεν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή γιατί δεν τα πάει καλά με το πρωινό ξύπνημα.

Αναφορικά με την πρόταση που είχε για μια εκπομπή infotainment απαντά χαρακτηριστικά πως το «όταν το προϊόν θα είναι ενδιαφέρον για το παραλήπτη θα το κάνω».

Η κ. Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και δήλωσε πως θεωρεί μεγάλη υπερβολή πως όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το θέμα αυτό.

«Αναστήθηκαν καριέρες με την Πισπιρίγκου» συμπλήρωσε.

Τέλος αναφέρθηκε στο βιβλίο της «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» και αποκαλύπτει πως έχει αλλάξει ζωές και έγινε best seller από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του.

in.gr